Teltházzal köszöntötték a szezont!

Imperiálé volt az idény első golfversenye

 

Március 12-én, szombaton rendezték meg a Golfclub Imperial tavaszköszöntő Szezonnyitó Versenyét, ahol közel 50 golfozó állt az elütőhöz. A klub csapata ismét egy jó hangulatú bemutatkozót produkált, a játékosok által igen népszerű balatongyöröki pályán. A verseny 9 lyukon Texas Scramble formában zajlott. A hideg ellen védőitallal és kiadós finom étellel készültek a mindig mosolygós és vidám imperiálosok.

 

Számos nagyszerű, az ország különböző klubjából érkező golfozó  tette tiszteletét Balatongyörökön a szombati napon. Minden korosztály képviseltette magát: felnőtt, szenior, valamint válogatott junior játékosok. Külön öröm volt, hogy maga a klub háziasszonya Gschwendtner Sonja is ütőt ragadott ezen a változóan felhős, szeles ámbár örömteli szezonindító versenyen. Lássuk, milyen eredmények születtek:

A tavaszköszöntő Szezonnyitó texas versenyét bruttóban és nettóban is értékelték.

(Kép: Golfclub Imperial Balaton Facebook, Bruttó győztes páros)

A bruttó győzelmet egy külföldi páros, Hauser Wolfgang - Ressler Franz duója szállította, míg a nettó elsőséget Cserkó Anett (Imperial) - Hujber László (Magyar GC) fémjelezte csapat söpörte be.

(Kép: Golfclub Imperial Balaton Facebook, Nettó győztes páros)

Nettóban a második és harmadik legjobb párost is díjazták. Az ezüstöt érő pozícióban Rieth Stefan - Eva Würzinger, míg a bronzpozícióban Tüdő László - Sonja Gschwendtner végzett.

A jó hangulatú verseny folytatására nem kell sokat várnia a Golfclub Imperial kedvelőinek, ugyanis április 2-án idei első 18 lyukas versenyüket tartják.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés