Profijaink Ciprusra utaznak

Ciprusra látogat profi válogatottunk, a festői szépségű Korineum Golf Clubba. A pazar környezet azonban senkit ne tévesszen meg: az elkövetkezendő egy hétben a kőkemény edzésé és a csapategységé a főszerep.

A Lugosi Balázs, Lugosi Tamás, Hahn Roland, Petkovics Bálint, Eiring Kristóf nevével fémjelzett kompánia egyetlen hiányzója Palanszki Benjamin, aki amerikai elfoglaltságai miatt nem tud a többiekkel tartani, de megígérte, hogy legközelebb mindenképpen számíthatnak rá. Helyére Bozó Ádám került. Válogatottunk edzésmunkáját Hahn Árpád felügyeli, aki a tőle megszokott szigorúsággal és felkészültséggel koordinálja a fiúkat.

A fiúkra váró egy hét minden napján fognak játszani, egymás elleni játékokban mérik fel, ki, hol tart éppen. A golfedzéseken kívül nem hiányozhat programjukból a kondizás és a pihenés sem. A ciprusi Korineum Golf Club tökéletes helyszín a játékosok felkészüléséhez. A pálya kiválóan alkalmas az erőviszonyok felmérésére, a környezet az elgondolkodásra és a játékban való elmerülésre, a szállás pedig a pihenésre, hogy válogatottunk tagjai megfelelő mentális és fizikai kondícióban várhassák a szezont, amely számukra április 20-án Csehországban veszi kezdetét.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés