Teltházzal kezdődik a szezon!

Balatongyörök felkészült.

Egy kis ízelítő hétvégére: Nem is kezdődhetne jobb helyen a 2016-os idény, mint a mindig jókedvű nevestől és beszélgetéstől hangos Golfclub Imperialban, ahol, mint mindig, a golfozók az elsők! A versenyről a klub háziasszonyát, Gschwendtner Sonját kérdeztük.

„Már nagy izgalommal várjuk, hogy végre elrajtoljunk, bár gyorsan hozzáteszem, nálunk télen is nyár volt. Igazi klubhangulat volt az úgynevezett holtszezonban is. Ha nem a pályán, akkor a kávéházban gyűltek össze klubtagjaink és barátaik. Jól éreztük magunkat, és ami fontos, együtt voltunk. Nálunk a golf nem szezonális, hanem egész éves!

Külön öröm, hogy a szombati szezonnyitón telt ház lesz! (versenykiírás ITT) Mindenkit szeretettel várunk!

 A küldetésünk idén is változatlan, ahogy a csapatunk is. A mi missziónk az, hogy az emberek ne csak egyszerűen üdüljenek itt a Balatonnál, hanem ismerjék és szeressék meg ezt a régiót.  

A helyi vállalkozókkal összefogva, olyan élményeket akarnunk nyújtani, hogy visszavágyjanak hozzánk. A mottónk: „Golf, élmény, Balaton!

Díjaink a hétvégére: zalacsányi greenfee-k, illetve a Hotel Zenitbe szóló Wellnessz utalványok, valamint borok, a Kristinus Borászattól.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés