Villámjelentés Dél-Afrikából!

Szuper csapat, jó programok a BMW Golf Cup -on.

 

A téli felkészülés, a különböző edzőtáborok után végre elkezdődött a világ egyik legnagyobb amatőr versenye, a BMW Golf Cup márciusi Világdöntője, Dél-Afrikában. A magyar trikolórt Mervóné Kaincz Katalin, Kiss Ferenc és Rádonyi Kristóf képviseli.

A háromfős magyar „delegáció” közül Rádonyi Kristóf kezdett a legjobban, aki 29 stableford ponttal áll kategóriájának 19. helyén hatos együttállásban +7-es eredménnyel. A női mezőnyben Kaincz Katalin az első napot a 27. helyen zárta, +11-gyel, míg Kiss Ferenc a férfi „B” kategória tagjaként a 30. helyről várhatja a második kört. 

A nemzetek versenyében - a fentebb említett eredmények alapján - a 34. helyet foglaljuk el a 38 fős rangsorban. Ria, Ria!

Az első napot követően maguk a játékosaink is értékelték a napot:

Mervóné Kaincz Katalin:

„Gyönyörű a pálya, de a greenek igen gyorsak és technikásak. Aki nem elég jó a rövid játékban, az igen csak bajban van! Ha rövid a chip nem gurul fel, ha a greenen pottyan, akkor gurul a zászlón túlra!!

A gyakorló naphoz képest javult a játékom, de mindenegyes pontért küzdenem kellett!”

Kiss Ferenc:

„A mai napon, Rádonyi Kristóf mondatát alapul véve („Army golf... Jobb-bal, jobb-bal.”) Én Francia légiósra vettem a játékot:

Desert-Show-t produkáltam... életemben nem jártam ennyit homokban, mint ma! Valószínűleg azért, mert reggel sok időm volt és én balga, a rangen gyakoroltam a homokütést... Holnap reggel, a környékére nem megyek a range-nek!”

Eredmények:

Képek a helyszínről:


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés