Megújult a hungariangolf.hu!

Megújult portállal jelentkezik a Hungarian Golf Magazin, a hazai golf vezető fóruma.

Egy ideje már éreztük a szerkesztőségben, hogy „csereérett” lett az oldal, így hosszas tanácskozások után megszületett az új formátum, mely új megjelenéssel, színesebb tartalommal vág neki a 2016-os szezonnak. A mottónk továbbra is a régi: „Minden, ami GOLF!” A hazai aktualitások mellett, időnként megjelenő NO KOMMENT-jeinkben észrevételeinket osztjuk meg tabuk nélkül! A hungariangolf.hu szeretne jövőben is minden területen meghatározó lenni és azt az igényességet képviselni, melyet maga a golf is nyújt.

A megjelenés és a tartalom területén is történnek változások. Már a korábbi formátumban is több témát és sportágat érintettünk, de most az egyes rovatok is jobban elkülönülnek egymástól. Persze a fő téma továbbra is a GOLF marad.

Ami újdonság, hogy behoztuk a tematikába a footgolfot, hiszen mint új sportág rohamosan fejlődik és szorosan kapcsolódik a golfhoz. Újdonság erejével hathat és igen hasznos golfedző rovatunk is, ahol nem csupán felsorolásra kerülnek a hazai golfedzők, de általuk nyújtott szolgáltatásaikba, illetve szakmai múltjukba is betekintést nyerhetünk. Régóta nagy az igény egy áttekinthető és könnyen kezelhető  versenynaptárra is, ami szintén helyet kap a megújult portálunkon.

Ami úgy tűnik, hogy nem változik, de mégis megújul az a Hazai hírek menüpontunk, ahol a hazai aktualitások mellett, mint fentebb említettük, NO KOMMENT-jeink jelennek meg. Hírt adunk továbbá minden, a golfos világot befolyásoló történésről. Olvashat interjúkat klubelnökökkel, játékosokkal, sikeres edzőkkel, akik készek megosztani velünk titkaikat, érzéseiket, gondolataikat egy-egy eseménnyel kapcsolatban. Az aktuális golfhírek mellett, „Percről percre” rovatunkban tájékozódhat a világban történt legfontosabb és legérdekesebb eseményekről. Velünk főzhet, edzhet és nálunk megtudhatja a legszínesebb, illetve legizgalmasabb aktuális programokat, szórakozási lehetőségeket.

A hungariangolf.hu tehát mindenhol ott van és ott is lesz, ahol a golf jelen van, hiszen a közös cél az, hogy ne ítélkezzünk, hanem felemeljük a golfot: mert ez a Hungarian Golf Magazin küldetése. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés