Csányi Olivér a Zsiráfban

A modern sportvilág átalakulóban van.

Az Amerikai Egyesült Államokban néhány éve kezdődött egy nagy szemléletváltás a profi sportok terén, amely a technológiai újításokra, az analízis tudományára alapozva szinte percre pontosan le tudja követni egy sportoló teljesítményét. Ma már nem csak az edző személye határozza meg egy játékos felkészültségét, a szakmai stábbal egy szinten vannak azok a videó elemzéses, szenzoros, statisztikai eljárások is, amelyek jóformán a sejtek szintjén tudják mérni a játékos tudását. Ezekkel a XXI. századi módszerekkel szembesülhetett nemrég Csányi Olivér, aki pár évvel ezelőtt a spanyol Jason Floyd Akadémián, most pedig az Egyesült Államokban, a Tom Burnett Akadémián próbálhatta ki milyen a jelen golfja.

A modern sportvilág átalakulóban van. Az Amerikai Egyesült Államokban néhány éve kezdődött egy nagy szemléletváltás a profi sportok terén, amely a technológiai újításokra, az analízis tudományára alapozva szinte percre pontosan le tudja követni egy sportoló teljesítményét. Ma már nem csak az edző személye határozza meg egy játékos felkészültségét, a szakmai stábbal egy szinten vannak azok a videó elemzéses, szenzoros, statisztikai eljárások is, amelyek jóformán a sejtek szintjén tudják mérni a játékos tudását. Ezekkel a XXI. századi módszerekkel szembesülhetett nemrég Csányi Olivér, aki pár évvel ezelőtt a spanyol Jason Floyd Akadémián, most pedig az Egyesült Államokban, a Tom Burnett Akadémián próbálhatta ki milyen a jelen golfja.

Az alábbi képre kattintva a vezető ifjúsági lap, a Zsiráf Diákmagazin által közölt cikket olvashatják, főszerepben a nemrég Amerikából hazaérkező Csányi Olivérrel:


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés