Búcsúzunk a Kék Duna Főtitkárától

 Szomorú szívvel osztjuk meg a hazai golftársadalommal a Kék Duna Golf Clubtól kapott tájékoztatást, miszerint 2016. február 3-án hosszantartó súlyos betegségben, életének 71. évében elhunyt Dr. Kiss István Géza, a Kék Duna Golf Club főtitkára - adta hírül a www.hungolf.hu.

Szomorú szívvel osztjuk meg a hazai golftársadalommal a Kék Duna Golf Clubtól kapott tájékoztatást, miszerint 2016. február 3-án hosszantartó súlyos betegségben, életének 71. évében elhunyt Dr. Kiss István Géza, a Kék Duna Golf Club főtitkára - adta hírül a www.hungolf.hu.

A magyar golf a klubhűség egyik legemblematikusabb képviselőjét vesztette el. 25 évvel ezelőtt lépett be szeretett klubjába és lett tagja a magyar golfozók táborának. Hadtörténészi pályája meghatározta a klubban végzett feladatait. Tevékenysége egyenesen vezetett a főtitkári posztra és ehhez halálág hű maradt. A klub nehéz, pálya nélküli éveiben kitartóan harcolt a tagok versenyeztetési lehetőségeiért, a lehetséges klubélet megteremtéséért és fenntartásáért. Harcolt a klub régi alapversenyeinek folyamatos életben tartásáért, a Magyar Örökség Kupának és Dr. Gáti Ferencnek, a klub és a szövetség alapító elnökének emlékét fenntartó versenynek a megrendezéséért. Betegsége sem tartotta vissza, hogy alapító tagja legyen a Magyar Klubigazgatók Szövetségének, és bár rövid ideig, de tagja legyen a szeniorok társaságának. Nem nyugodott bele a klubtagság jelentős csökkenésébe, haláláig küzdött a klub nevének, az újkori magyar golf alapító örökségének fenntartásáért.

Áldozatkész tevékenységed nem feledjük. Nyugodj Békében!

Dr. Kiss István Géza temetésére 2016. február 29-én 12 órakor kerül sor a Fiumei úti Sírkertben.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés