Az utolsó forduló!

 A dupla pontozású verseny könnyen átszabhatja a helyezések sorrendjét.

A dupla pontozású verseny könnyen átszabhatja a helyezések sorrendjét.

A következő pálya tervezője ahová ellátogatunk, szintén egy ismert név a magyar golfozók körében. Arnold Palmer-t nem kell bemutatnunk a golf közelmúltbéli történelme után érdeklődőknek. A zártkörű floridai pálya Orlandó mellett, a tervei alapján épült.

Ahogy a leírásokban jellemzik "a pálya, egy olyan kihívás, amit nem fogsz elfelejteni" hm...

A népszerű Orlando városához közel épült pálya nem csak egy pálya, hanem egy igazi klub, jacht kikötővel, teniszpályákkal egyéb létesítményekkel, amelynek minden porcikája egy darabka történelmet áraszt magából. Itt megfordult már mindenki, aki a golfban számít!

"Keep walking" - ahogy Palmer (is) mondja...92 győzelemmel a háta mögött, mondhatja.

A pálya amúgy egy kellemes lankás környezetben épült, természetesen sok vízzel és megannyi homokakadállyal. A több mint 50 éves pálya adja visszatérően a helyszínét az egyik legrangosabb amerikai versenynek, a Master Cards Invitation-nak.

Helyszín: Sárkány Center Indoor Golf Club - Full Swing szimulátor

A pálya: Bay Hill Club and Lodge, Florida,Orlando - USA

A verseny időpontja: 2016.02.16 – 2016.02.28.

Hétfőtől – vasárnapig lehet tee-timokat foglalni!

Elütők: a verseny során mindenki a kategóriájának megfelelő elütőről indul.

A verseny játékformája: egyéni stroke - (v)hcp játék.

Értékeljük a nearest to pin és a longest drive ütést is. A szimulátor összegző számítást végez a longest drive és a nearest to pin ütésekről.

A verseny két kategóriában indul, stroke-vhcp eredményszámítással, illetve a Pro-k, stroke play szabályai szerint játszanak.

Kategóriák: vegyes A VHcp 0-22-ig és vegyes B VHcp 22,1-45-ig. A nevezéskor már az előző versenyen módosult VHcp-vel indulnak a versenyzők. Akik még nem játszottak azoknak az Eagle rendszerben található Hcp lesz az induló Vhcp-je.

Díjazás: összetetten díjazzuk a kategóriák első három helyezettjét a négy forduló után. Az összetett díjazás alábbi szabályai szerint kapnak pontot a helyezésekért a játékosok: I. helyezett 1000, a második 850, a harmadik 800, a negyedik 750....és így tovább. Pontegyezőség esetén mind az amatőr mind a pro kategóriában rájátszás következik az első nyert szakaszig.

Kizárás, kategória váltás nincs. A verseny 3-as 4-es flightokban, egyeztetett időpontokban történik. Kérjük, hogy a jelentkezéskor mindenki adja meg, hogy melyik időpont(ok) jó neki az adott pálya lejátszására.

Egyénileg is jelentkezhetnek, segítünk a flightok összeállításában.

Nevezési díj: 5.500 Ft/ amely tartalmazza a versenyen való részvételt, Junioroknak, 18 éves korig 3.500 Ft a nevezési díj.

Helyi szabály: a sand és a deep grass ütések során az elütőn erre kijelölt hely közepére kell helyezni a labdát egy kb.: 20cm magasból történő ejtéssel. (ismételhető)

A versenyre jelentkezni, nevezni e-mailben, a FB-oldalunkon, illetve az alábbi telefonszámokon lehet:

Tel: 0630 9418 048 Lehoczky Gábor, 0630 325 4515 Mikulecz Mónika


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés