Folytatódott a versengés

 Ahogy arra számítani lehetett, öldöklő csatát hozott a Komplex Product Golf kupa második napja.  A kétnapos helyosztók során (szerda, péntek) mindenki kitett magáért, sok jó teljesítményt láthattunk. A figyelem középpontjában mégis a mester kategória állt, ahol igen szoros volt a küzdelem. Az első napot követően Rózsavölgyi János (83) állt az élen. Őt követte Kiss Polett Karolina, Hideg János és Nguyen Bá Ngoc triója 85-ös eredménnyel. A haladó kategóriát Do Phan quang vezette (25 pont), míg a kezdőknél az Old Lake színeiben induló Molnár István 28 ponttal állt az élen. Lássuk a második nap után, kik játszanak a győzelemért match play formában. A csodálatos időben az alábbi eredmények születtek.

Ahogy arra számítani lehetett, öldöklő csatát hozott a Komplex Product Golf kupa második napja.  A kétnapos helyosztók során (szerda, péntek) mindenki kitett magáért, sok jó teljesítményt láthattunk. A figyelem középpontjában mégis a mester kategória állt, ahol igen szoros volt a küzdelem. Az első napot követően Rózsavölgyi János (83) állt az élen. Őt követte Kiss Polett Karolina, Hideg János és Nguyen Bá Ngoc triója 85-ös eredménnyel. A haladó kategóriát Do Phan quang vezette (25 pont), míg a kezdőknél az Old Lake színeiben induló Molnár István 28 ponttal állt az élen. Lássuk a második nap után, kik játszanak a győzelemért match play formában. A csodálatos időben az alábbi eredmények születtek.

Ahogy azt korábban megírtuk, a mesterek kategóriájában akár egy huszáros hajrával feje tetejére borulhat az eddigi sorrend. Így is történt! Fontos megemlíteni, hogy holtverseny esetén a második napi eredmény döntött a helyezések sorsáról.

Urbán László a második napi eredményének köszönhetően az 5. helyről az első helyre ugrott 168-as összesített ütésszámával, minimálisan megelőzve a szintén nagyot hajrázó Nagy Istvánt (169 ütés), aki a nyolcadik helyről ért fel a másodikra. A harmadik helyet a 2014-es év női golfozója, Kiss Polett Karolina (169) szerezte meg, míg a negyedik helyen az első napot követően még az élen álló tatai klubkapitány, Rózsavölgyi János végzett. Nagy izgalmaknak nézhetünk tehát elébe a dobogós helyekért az utolsó napi match play fordulóban!

A mester kategória bajnoki cím:

Urbán László vs. Nagy István

A harmadik hely:

Kiss Polett Karolina vs. Rózsavölgyi János

A haladó kategóriában nem történt nagy változás. Az első két helyen maradt a sorrend, így a győzelemért Do Phan quang (46 pont) és Petkovicsnè Kiss Györgyi (38 pont) játszik.

A kezdőknél, rabbit kategóriában az Old Lake színeiben induló Molnár István (57 pont) és Sam kim Anh küzd a bajnoki címért.

Hangulatjelentés képekben


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés