Síelj a Forest Hillsszel

 A négycsillagos Forest Hills Hotel a Nordica Síarénához legközelebb fekvő szálloda. Szálljon meg nálunk. Hóágyúzott pályák, négyüléses felvonó, síelés akár kivilágított sípályán este. Mindez elérhető Magyarországon is! Szállodánktól mindössze ALIG 10 PERCNYI AUTÓÚTRA! Kedvezményes, síelőknek kialakított csomagajánlatunk ráadásul 50% kedvezményt biztosít a Síaréna áraiból, a Bakony-Balaton kedvezménykártyának köszönhetően.

A négycsillagos Forest Hills Hotel a Nordica Síarénához legközelebb fekvő szálloda. Szálljon meg nálunk. Hóágyúzott pályák, négyüléses felvonó, síelés akár kivilágított sípályán este. Mindez elérhető Magyarországon is! Szállodánktól mindössze ALIG EGY LÉPÉSRE! Kedvezményes, síelőknek kialakított csomagajánlatunk ráadásul 50% kedvezményt biztosít a Síaréna áraiból, a Bakony-Balaton kedvezménykártyának köszönhetően.

Nyitva tartás a következő napokban:

Péntek: Az esti sízés elmarad. Aznap zártkörű rendezvényt tartanak, ezért a felvonók és a kiszolgálóegységek (síiskola, hütték, kölcsönző) csak 13:45-ig működnek. A sípályán tartózkodni pedig 14:00-ig lehet majd.

Szombat: 09:00-21:00

Vasárnap: 09:00-18:00

Kedvezményes sícsomagjainkról bővebb információt az alábbi linken talál:

http://foresthills.hu/hu/arak-ajanlatok/sicsomagok-epleny


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés