Hideg átesett a tűzkeresztségen

 Hideg Dani, - mint minden évben - idén is részt vesz a Komplex Product és Geotech golf kupán, ám előtte tanítványaival felderítették a terepet Törökországban. Daninak ez volt élete első saját szervezésű edzőtábora, amely saját bevallása szerint, rendkívül jól sikerült.

Hideg Dani, - mint minden évben - idén is részt vesz a Komplex Product és Geotech golf kupán, ám előtte tanítványaival felderítették a terepet Törökországban. Daninak ez volt élete első saját szervezésű edzőtábora, amely - bevallása szerint- rendkívül jól sikerült.

HG: Milyen volt újra pályán játszani?

Az edzőtábor nagyon sikeres volt, mindenki érezte, hogy fejlődött ez alatt a hét alatt. Fantasztikus érzés kiszabadulni a fedett elütők fogságából, és újra repülni látni a labdát. Bárcsak otthon is hasonló klíma lenne, mint itt, és egész télen lehetne ütni a bogyót.

HG: Milyen tapasztalatokkal gazdagodtál az elmúlt egy hétben? Lesz folytatás jövőre?

Mindenképp, tervben is van több egy hetes túra, valamint egy látogatás az Egyesült Államokba. Nagyon örülök, hogy többnyire zökkenőmentesen sikerült lebonyolítani a tábort, tényleg úgy tűnt, hogy mindenki jól érezte magát, és akivel eddig beszéltem, szívesen itt lenne jövőre is.

(A Profi csapat a 2014-es Komplex Product és Geotech golf kupán)

HG: Neked jön a ráadás és maradsz Belekben. Kezdődik a 9. Komplex Product és Geotech golf kupa. Tavaly nagy küzdelemben, a Play off-ban, alulmaradtál Hahn Árpival szemben. Lesz visszavágó?

Természetesen lesz visszavágó, ráadásul kibővült a keret, mint megtudtam Dibusz Lacitól: Petkovics Bálint is részt vesz a kupán, ami külön öröm számomra mert nagyon jó barátom. Így aztán négyen leszünk profik. Kitalálunk valami jó kis játékot magunk között.

Külön öröm volt számunkra, hogy Klézli Ferenc barátom velünk ünnepelte az 55. születésnapját, ezúton is mégegyszer nagyon boldog születésnapot kívánok neki, és azt hogy még legalább ennyi időt tölthessen el a kék elütőn.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés