Teljes a siker!

 Keveset hallottunk mostanában a Sárkány Center új szerzeményéről, a SkyTrak launch monitorról, hogy válik be, kérdeztük Lehoczky Gábor-tól a Sárkány Center oktatójától és üzemeltetőjétől.

Keveset hallottunk mostanában a Sárkány Center új szerzeményéről, a SkyTrak launch monitorról, hogy válik be, kérdeztük Lehoczky Gábor-tól a Sárkány Center oktatójától és üzemeltetőjétől.

Igen a kezdeti technikai problémák elhárultak, túl vagyunk a részletes teszteléseken és most már teljes gőzzel üzemel a SkyTrak launch monitor. Most ráadásul limitált ideig, a ma elérhető legújabb E6 szimulációs szoftverrel is működik.

Mit tud ez a szoftver?
A Full Swing gépek is ezzel a szoftverrel futnak és teljes az azonosság a képi megjelenítésben.
Az új nagy teljesítményű projektor csak tovább emeli az élményt a szenzációs képi hatással.

A SkyTrak-on így most teljes körűen lehet használni a range programot, a target green-t, a chipping, putting green-t valamint a 18 lyukas pályajátékot is, mindezt 4.000 Ft/óradíjért,kár 4 fős flight-ban.

Az oktatók is használják?
A Sárkány Centerben oktatók közül már majdnem mindenki kipróbálta és használja oktatásra.
A lőrinci juniorok most kivételes helyzetben vannak, hiszen ezzel az eszközzel fejleszthetik a tudásukat a tél folyamán, illetve dokumentálhatják a fejlődésüket.

Akkor ezek szerint jó szívvel ajánlod az eszközt?
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valóban arra kíváncsi, hogy mi történik a labdájával az elütést követően. A gép csak a labda pörgéséből számolja ki és meggyőzően jeleníti meg az ütéseket hűen ábrázolja a draw és  fade ütéseket is. Tesztelhetjük, hogy milyenek a wedge ütőink, hiszen nem lényegtelen, hogyan spin-el majd vissza a labdánk, ha egy jó ütést követően a green-en akarunk maradni. Láthatjuk a back spin-t, a side spin-t, az indulási irányt, az emelkedési szöget, a carry és a teljes távolságát az ütéseknek.

Te közismert vagy az oktatásokhoz használt eszközeidről, itt most a teljes arzenálod felsorakoztatod?
Igen, így van, hiszen a SkyTrak helyszíne egyben egy swing stúdió-ként is működik a legújabb eszközökkel felszerelve.
Biztos vagyok abban,hogy ezek legfőképpen a tanulók részére fontosak, hiszen így sokkal könnyebben megértik a helyes swing folyamatát, azonnali feed-back-et kapnak az oktatás folyamán akár az összes ütésüket követően. Mentésre kerülnek az információk, így később is visszanézhető a fejlődés története.

Akkor idén ismét népszerű a téli felkészítő tanfolyamod?
Igen, a Winter Edition elnevezésű 10 egyéni óra - 50.000 Ft-ért, ilyen technikai felszereltség mellett, szerintem egy igen jó ajánlat. Azoknak ajánlom, akik a téli időszakot a swingjük rendbetételére szeretnék kihasználni.

Hol lehet jelentkezni a tanfolyamra?
Az ismert elérhetőségeimen, glehoc.wix.com/gaborlehoczky vagy a 06309418048-as számon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés