Már a Télapó zsákjában a Kincses Kalendárium

 Lassan az év vége felé járunk, szinte észre sem vettük, úgy elszaladt a 2015-ös esztendő. Visszagondolva az eltelt hónapokra számvetést készítünk, hogy mennyi jó és kevésbé jó dolog történt velünk, s hogy a mérleg serpenyője pozitív vagy negatív irányba billent-e.

(MEGRENDELŐ LAP IDE Kattintva)

Lassan az év vége felé járunk, szinte észre sem vettük, úgy elszaladt a 2015-ös esztendő. Visszagondolva az eltelt hónapokra számvetést készítünk, hogy mennyi jó és kevésbé jó dolog történt velünk, s hogy a mérleg serpenyője pozitív vagy negatív irányba billent-e.

Az év végében mindig van valami jó, például az, hogy elérkezik a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendárium megjelenésének ideje. Ez már idén sem várat sokat magára, hiszen a hagyományokhoz híven, november végén jelentkezünk kiadványunkkal, ami több szempontból hagyományos felhozatalt, de legalább ugyanannyi aspektusból új szelet hoz.

Tavaly elsősorban a karácsonyfa alá ajánlottuk Kincses Kalendáriumunkat. Talán most ehhez még korán van, és már a télapó zsákjába is bekerülhet, amennyiben megrendeli tőlünk.

Az exkluzív évkönyv ára idén is 2500 Ft + postaköltség.

Íme, a 2015-ös Kincses Kalendárium!

Ami sosem változik, azok az évösszegző cikkek, interjúk jelenléte a kalendáriumban, de akár már ezek kapcsán is nyugodtan dobbanhat a szívünk, hiszen ezernyi újdonságot hozott ez az év, és bizony nem spórolták ki közülük honfitársaink az örömteli pillanatokat sem. Eredményes szezonon vagyunk túl, a magyar golf több területen előrelépett, ugyanakkor a sztereotípiákból egymásba kapcsolódó láncszemeket még nem sikerült végérvényesen leszakítania magáról, bár a klubok idén is felkészülten és újabb, sportágat népszerűsítő programokkal készültek.

Több szempontból is áttörés volt ez az idény. Nézzünk is néhány eseményt a körüljárandó témák közül!

Korábban nem volt arra példa, hogy egy magyar profi golfozó nő teljes jogú tagja lehessen a Ladies European Tour mezőnyének, ez a 18 éves Lajtai-Rózsa Csillával megvalósulhatott. Ugyanakkor Csicsi profi útra térésével, a hazai mezőnyben nagyobb esélye nyílt a talentumoknak, hogy megmutassák magukat. Új bajnokok születésének lehettünk tanúi, és reményeink szerint minden alap adott, hogy a jövőben több tehetséges fiatalunk is elindulhasson a profizmus felé. Akadémiáink mellett kiadványunkban ellátogattunk a Kötél - Bertényi műhelybe, ahol jó néhány ifjú tehetségünk pallérozódik. Mérföldkőhöz érkeztek a Mid-amatőr golfozók is, hiszen 2015-ben megalakult Egyesületük, és felvételt nyertek a Magyar Golf Szövetségbe. Ezzel egy újabb láncszem biztosítja a folytonosságot a junior és szenior válogatott között, előrevetítve egy majdani felnőtt válogatott lehetőségét.

Külön ki kell emelni szenior golfozóinkat is, akik méltóképpen ünnepelték a fennállásának huszadik évében levő Magyar Senor Golfozók Társaságát. A Monarchia Kupán nettó csapatunk 2004 és 2007 után harmadszor emelhette magasba a Kupát, valamint új szenior válogatott születését is átélhettük: megalakult a magyar szenior női válogatott, akik a XXV. Marisa Sgaravatti Trophy-n képviselték hazánkat.

Öröm, hogy egy-egy társasági verseny vagy sorozat alkalmával a klubélet idén is egész évben virágzott. A Seiko Tatai Férfinapok idén sem okozott csalódást. Új helyszínt is köszönthettünk 2015-ben hazánkban, a Zala Springs Golf Resort-ot, amely ősztől már 18 szakasszal állt a játékosok rendelkezésére. 

A Dr. Lénárt Ágotával való beszélgetés már csak hab a tortán. Sportpszichológusunk górcső alá veszi a golfot és több hasznos tanáccsal szolgál nekünk. Közkívánatra még megosztunk edzésbemutatót és a kihagyhatatlan mellékletet az idei szezon legfontosabb versenyeinek eredményeiről.

Nincs is könnyű dolgunk, amikor mi ezt mind nagyjából 200 oldalba akarjuk belesűríteni. De hát mégis mit hagyhatnánk ki? Semmit! Úgyhogy nem kell félni, hamarosan mindenki kezébe veheti a kiadványt, mellyel mi búcsúzunk az idei szezontól.

A HG Magazin Kincses Kalendárium 2015-ös kiadványát Ön is megrendelheti az alábbi megrendelő lapon illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, ára UTÁNVÉTTEL 2500 HUF + postaköltség (vagy személyesen átveheti munkaidőben a HG szerkesztőségében - 1036, Budapest Lajos utca 42.)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés