Indul az Indoor Golf szezon

Sajnos az idei ősz nem igazán kedvezett a kültéri golfnak. A hétvégi óra átállítást követően jelentősen lerövidülnek a nappalok, igen korán be fog sötétedni. Az időjárás várható további romlásával hamarosan kezdetét veszi a beltéri golfszezon.

Sajnos az idei ősz nem igazán kedvezett a kültéri golfnak. A hétvégi óra átállítást követően jelentősen lerövidülnek a nappalok, igen korán be fog sötétedni. Az időjárás várható további romlásával hamarosan kezdetét veszi a beltéri golfszezon.

Hogyan készülsz a szezonra kérdeztük Lehoczky Gábort, aki idén 4.éve üzemelteti a Sárkány Indoor Golf Centert?

Szorgosan tüsténkedtünk az elmúlt időszakban, felkészítettük a Sárkány-t a téli időszakra.

A rendszer és minden gépünk működik, klubtagjaink, ahogy egész évben, már most is használhatják a Sárkány Indoor Golf Center összes szolgáltatását.

Készülsz valamilyen új programmal?

Természetesen, idén is lesznek versenyek a Full Swing szimulátoron, és az oktatásokat is már lassan áthelyeztem az indoorba.

Te híres vagy a különböző oktatási kütyük használatáról, lesz idén valami újdonságod?

A bevált módszert használom idén is, amely minden tanítványomnál működött, akiket a téli szezonban készítettem fel. Sokak jelentősen tudták javítani a hcp-jüket és mondhatni a nyári szezont is ezek felidézésével játszották végig.

Amit Bangkokban tanultam a Wilding 10 módszer továbbra is időtálló, meghatározó oktatási tematika. Miután lejárt a 2 év titoktartási megállapodásom, így most már nyíltan használhatom az oktatások során. Az elmúlt nyáron sokat teszteltem a Zepp alkalmazást, amely jó kiegészítője a rendszernek.

Idén köszönet a tulajdonosoknak, újabb fejlesztések is megvalósulnak, így lehetőség nyílik egy új fotometrikus szimulátor használatára, amely a labda pörgéséből számolja ki a repülés várható ívét, irányát. Ez a szerkezet minden eddiginél jobban alkalmas a club fittingre is, hiszen méri és mutatja a labda back és side spinjét, a spin axis-t, az indulási irányt, az emelkedési szöget természetesen a carry és a teljes röppályát is. Az oktatások során is szinte nélkülözhetetlen...

Mikor kezdődnek a tanfolyamok, lehet már jelentkezni?

Igen, a következő hetekben már elkezdem tájékoztatni a golfozókat az idei téli lehetőségekről és az újdonságokról. Akik még további információkra, részletekre is kíváncsiak, az elérhetőségeimen tudnak megkeresni telefonon a 06309418048 számon vagy e-mailben.  


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés