Meghódítottuk Ausztriát

 Az Austrian Juniors Golf Tour V. Fordulóját rendezték meg a hétvégén a Colony Club Gutenhof par 73-aspályáján, ahol három magyar versenyzőnk is a színre lépett. Köztük magyar junior és felnőtt bajnokunk, Simmes Alexander és Závaczki Bálint is, illetve az U12-es fiú kategóriában Kötél Bence állt az elütőhöz, aki idén már többször megmutatta, hogy ha a tehetség minőségi munkával párosul, nagy eredmények születhetnek. Elég csak a U.S. Kids világbajnokságon mutatott játékára, illetve a 2015-ös Osztrák Junior Open-en elért diadalára gondolnunk. Játékosaink a hétvégén sem okoztak csalódást, meghódították Ausztriát!

(Kép: Závaczki Bálint Facebook) 

Az Austrian Juniors Golf Tour V. Fordulóját rendezték meg a hétvégén a Colony Club Gutenhof par 73-as pályáján, ahol három magyar versenyzőnk is a színre lépett. Köztük magyar junior és felnőtt bajnokunk, Simmes Alexander és Závaczki Bálint is, illetve az U12-es fiú kategóriában Kötél Bence állt az elütőhöz, aki idén már többször megmutatta, hogy ha a tehetség minőségi munkával párosul, nagy eredmények születhetnek. Elég csak a U.S. Kids világbajnokságon mutatott játékára, illetve a 2015-ös Osztrák Junior Open-en elért diadalára gondolnunk. Játékosaink a hétvégén sem okoztak csalódást, meghódították Ausztriát!

Különböző korcsoportban - U12, U14, U16, U18, U21 - mérték össze tudásukat a fiú és lány ifjúsági golfozók. A legfiatalabb fiúk mezőnyében Kötél Bence diadalmaskodott, aki egy hónappal az Osztrák Junior Open-en elért diadala után, ismét győzelmet aratott osztrák földön. 243 ütéssel (83, 80, 80) toronymagasan végzett az élen a második Lang Fabian (256) és Thuller Florian (262) előtt.

2015-ös junior bajnokunk, Závaczki Bálint hasonlóképp végzett, mint Bence, hiszen ha csak egy ütés előnnyel is, de begyűjtötte az U14-es kategória első helyét 231-et ütve (76, 78, 77). Bálintot Bleier Christoph és Kuchinka Leon követte, 232-es eredménnyel.

 

A legnagyobbaknál (U21) többszörös magyar bajnokunk Simmes Alexander indult, aki Bálinthoz és Bencéhez hasonlóan a győzelemért szállt harcba a harmadik napon. 76-os és 77-es körei után a zárónapon 79-et játszott szemben az utolsó napon remeklő Denk Luca-val, aki -1-gyel zárta a par 73-as pályát, így magabiztosan nyerte a kategóriát. Alexander végül 232 ütéssel a dobogó legalsó fokán végzett egy ütéssel lemaradva a második helyezett Meyer Stefantól (231).                


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés