Szenior EB Luxemburgban

 Az Európai Szenior Golfozók Társaságainak Uniójába /ESGA/ tömörült országok  golfozóinak idei kontinensviadalát 23 nemzet 276 versenyzője részére Luxemburg rendezi.

Az Európai Szenior Golfozók Társaságainak Uniójába /ESGA/ tömörült országok  golfozóinak idei kontinensviadalát 23 nemzet 276 versenyzője részére Luxemburg rendezi.

A Raymond Barbieről elnevezett bruttó értékelésű Bajnokságot a Golf Club Grand-Ducal pályáján (Par 71, 5782 m.), a William O’Babb Kupát a nettó csapatok részére a Kikuoka Country Club pályáján (Par 72, 5912 m.) bonyolítják le. Ezen kívül sor kerül a találkozón résztvevő elnökök hagyományos tornájára és a golfozó hölgy hozzátartozók versenyére.

Az augusztus  9-13. között megrendezésre kerülő Bajnokságon résztvevő bruttó csapat:

Kovács Titusz kapitány, Darázs Attila, Hasenöhrl Sándor, Malatyinszki Tamás, Nagy István, Szabó Ferenc.

A Kupában szereplő nettó csapat: Jakobi László kapitány, Dietrich Gábor, Juhász Sándor, Máthé István, dr. Takács János, Tóth János.

Fehér Tibor, a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke az idén nem tud részt venni a találkozón. A csapat vezetője Dietrich Tamás, aki egyrészt játszik az Elnökök Tornáján, másrészt képviseli a magyar szeniorokat az Unió évi rendes közgyűlésén.

A válogatott jelöltek idei EB-re történő felkészítése és végül kiválasztása egy igen tudatos és teljesítmény centrikus program folyamatának eredménye. Reméljük, hogy válogatottjaink megtartják az elmúlt hetekben mutatott jó formájukat és tudásszintjüknek megfelelően fognak szerepelni.

Szorgalmas szeniorjainknak jó és eredményes játékot kívánunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés