Esőszünet Bulgáriában:

 Mid-amatőrjeink: Zilahy Csaba, Meznerics Gergő, Dr. Csepregi László és Krémer András Magyarországot képviselve folytatták a Bulgáriában rendezett European Team Shield Championshipet, ahol a stroke play nyitány után a negyeddöntőket, elődöntőket és a helyosztókat tartották a pénteken, de már match play formában. Ellenfélként csapatunkra délelőtt a görögök, délután a máltaiak vártak.

Mid-amatőrjeink: Zilahy Csaba, Meznerics Gergő, Dr. Csepregi László és Krämer András Magyarországot képviselve folytatták a Bulgáriában rendezett European Team Shield Championshipet, ahol a stroke play nyitány után a negyeddöntőket, elődöntőket és a helyosztókat tartották a pénteken, de már match play formában. Ellenfélként csapatunkra délelőtt a görögök, délután a máltaiak vártak.

Nem volt egyszerű dolguk a csapatoknak, hiszen a kora reggeli zord időjárás miatt a játékot felfüggesztették, így magyar szempontból sem jött jókor a szünet, mivel már a páros küzdelembe beleszólt a vihar. Végül a Krämer András (hcp: 4.6) és Meznerics Gergely (hcp: 5.9) duó vereséget szenvedett, a Kavadas Stamatios (hcp: 2.8) Efthymiadis Nikolaus (hcp: 2.2) páros már a játék korai szakaszában eldöntötte a párharcot (7&6). 

Egyéniben, Csepregi László (hcp: 6.8) Rokadakis Dimitrios-t (hcp: 2.5), Zilahy Csaba (hcp: 6.0) Koympakis Vasileios-t (hcp: 0.6) kapta. Ahogyan a handicap-ekből is leolvasható nem volt könnyű dolguk golfozóinknak és egy kisebb csodára lett volna szükségük a győzelemhez. A bravúr elmaradt. Gyorsan hozzátesszük, hogy a résztvevő országok közül csak mi vagyunk mid-amatőr korosztályúak.

„2,5:0,5 arányú vereség lett a görög ellen. A realitásokat figyelembe véve nagyvonalúan "taktikai" vereségnek is nevezhetjük ezt az apró kis zakót, mert így kipihenve érkezhettünk a délután kezdődő Málta elleni helyosztóra. – jegyezte meg viccesen Krämer András. - Azért azt őszintén bevallhatjuk, ez egy másik liga! Fantasztikusan tehetséges fiatal játékosokkal sikerült játszanunk, óriási élmény számunkra ez a torna!” –fűzte még hozzá.

Sajnos délután sem sikerült felborítaniuk a papírformát a máltaiak ellen sem, így a szombati zárónapon a szerbekkel harcolunk a 7. helyért.

Eredmények:


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés