Újabb bravúr Oroszországban

 Junior válogatottunknak véget ért a XXIV. Orosz Nyílt Bajnokság, amelyet június 25-28. között rendeztek az Agalarov Golf & Country Club pályáján. A magyar színeket Briglovics Boróka, Vadkerti Adél, Csányi Olivér és Rózsa Dávid képviselte.

Junior válogatottunknak véget ért a XXIV. Orosz Nyílt Bajnokság, amelyet június 25-28. között rendeztek az Agalarov Golf & Country Club pályáján. A magyar színeket Briglovics Boróka, Vadkerti Adél, Csányi Olivér és Rózsa Dávid képviselte.

Egy évvel ezelőtt Rózsa Csilla 2. helyezést ért el ugyanezen a versenyen, Briglovics Boróka kis híján megismételte ezt a bravúrt, csak az utolsó napi score-ja miatt kellett beérni a harmadik hellyel.

Briglovics Boróka +6

Bizonytalanul kezdett, majd a második kilencen stabilizálta játékát.

„Örülök, hogy a Litván Junior Open első helye után, az Orosz Nyílt Felnőtt Bajnokságon is dobogóra állhattam. Köszönöm a Magyar Golf Szövetségnek a sok versenyzési lehetőséget.”

Női kategória 3. hely

Vadkerti Adél +3

Az esőszünet kifejezetten jót tett játékának.

„Örülök, hogy a kihagyásomat követően újra nemzetközi versenyen indulhattam és kifejezetten örülök a harmadik napi játékomnak.”

Női kategória 5. hely

Csányi Olivér +7

Egy szakasz kivételével kiválóan játszott ma.

„A nemzetközi versenyeken a dobogóra kerüléshez az ezen a versenyen ejtett apróbb hibáimat kell kijavítanunk, hogy teljessé váljon a játékom.”

Férfi kategória 15. hely

Rózsa Dávid +18

A záró napon mélyen tudása alatt játszott.

„Sajnos ez nem az én versenyem volt, mint ahogy ez a szezon is közepesre sikeredett eddig. A július inkább az edzésekkel, mint a versenyzéssel fog telni, hogy a szezon második felében több örömöm legyen.”

Férfi kategória 25. hely

A négy naposra tervezett 24. Orosz Nyílt Bajnokság három naposra sikeredett. Játékosaim a profi elütőkről játszottak, aminek „díjazása” a magas playing-hcp volt. Briglovics Boróka folytatta a hagyományokat, Rózsa Csilla után Ő is dobogós lett. Vadkerti Adél kisebb kihagyás után, a záró napon utolérte magát és régi formáját hozta. Csányi Olivér stabilan játszott, utolsó napon még nagyobb lehetőség kapujában állt. Rózsa Dávidnak sajnos az utóbbi két hónapban, mint ahogy a mostani versenyre sem állt össze játéka, de ez nála nem technikai kérdés, hanem „fejben dől el”.  - foglalta össze Böndicz Gergő, a junior válogatott szövetségi kapitánya a magyar junior válogatott, a XXIV. Orosz Nyílt Bajnokságon nyújtott teljesítményét.

 

Eredmények:

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés