Jordan Spieth élvezi a sikert

Jordan Spieth az áprilisi Masters-siker után a hétvégén a US Opent is megnyerte. A texasi játékos jelenleg élvezi a sikert, fürdik a népszerűségben. Spieth arca szinte minden magára valamit is adó sportújság címlapjára, így a Sports Illustratedre is felkerült. Természetesen a különböző közösségi oldalakat is elárasztották a Spiethet ábrázoló képek, sőt maga a játékos is megosztott egy-két képet.

 

Jordan Spieth az áprilisi Masters-siker után a hétvégén a US Opent is megnyerte. A texasi játékos jelenleg élvezi a sikert, fürdik a népszerűségben. Spieth arca szinte minden magára valamit is adó sportújság címlapjára, így a Sports Illustratedre is felkerült. Természetesen a különböző közösségi oldalakat is elárasztották a Spiethet ábrázoló képek, sőt maga a játékos is megosztott egy-két képet

Az egyik legjobban sikerült az volt, melyet saját Instagram oldalára tett ki. A képen a Mastersen elnyert zöld színű zakója volt látható, a US Open trófeájával. A képaláírás arról tanúskodik, hogy Spiethnek a játékához hasonlóan a humora is elég jó, így szólt:

 

„Ez egy nagyon kedves bemutatás volt az előző éjjel. Az álmom valóra vált.”

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés