GOLF verseny a Forest Hillsen

 Ahogy már jeleztük, a hagyományokhoz híven, - negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Ügyvéd GOLF Kupa, ám ezúttal a verseny részt vevői lesznek a golfozó orvosok is.


Ahogy már jeleztük, a hagyományokhoz híven, - negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Ügyvéd GOLF Kupa, ám ezúttal a verseny részt vevői lesznek az orvosok is a vendég golfozókkal együtt.

Az esemény célja a mozgás, a jó társaság, és az egészséges versenyszellem. A rendezvény során lehetősége lesz nemcsak az ügyvédeknek , orvosoknak, hanem az őket elkísérő családtagoknak, barátoknak is kipróbálni a  golfot, a csoportos oktatást Írország magyarul is beszélő volt bajnoka, Gavin Irwin fogja tartani, Hideg Dánel közreműködésével. Gavin kedves, megnyerő személyisége, és a páratlanul szép fekvésű, magas színvonalon kivitelezett, igényesen kialakított Forest Hills sportcentrum kiváló lehetőséget biztosít egy kellemes, szép nyári nap eltöltésére.

Az esemény egyéni verseny, ahol azonban a két hivatásrend képviselői egymással is megküzdenek más golfozókkal együtt. A versenybíró külön értékelni fogja azt is, hogy összességében az ügyvédek, az orvosok, vagy a vendég golfosok teljesítettek-e a nap során jobban, végül ki fog derülni, hogy ki lesz a nap abszolút győztese.  A színvonalas versenyhez nívós díjak is párosulnak.

A verseny végén a sport adta élvezetet igényesen összeállított svédasztalos fogadás követ, amelyen a versenyzőkön kívül minden részt vevőt vár a Forest Hills Biohotel & Golf centrum éttermének professzionális csapata.  

A verseny fővédnöke: Dr. Bánáti János a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke

Ne felejtsük el, június 27-én Ügyvéd és Orvos  Kupa együtt!

Bátran bíztatunk mindenkit,hogy jelentkezzen a versenyt megelőző nap 12 óráig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen illetve, az alábbi két telefonszámon lehet: +36 88 573 312, +36 88 573 310

Nevezési díjak: Egyéb MGSZ tagoknak – 14. 500 – Ft (junior kedvezmény 50 %)

                               Forest Hills tagoknak – 6. 000 – Ft

                               Forest Hills másod club tagoknak – 10. 250 Ft

Tartalmazza:

Versenynapon a greenfee díját és teniszpálya használat

Versenynapon az induló csomagot

Versenynapon ebédet

Kísérő étkezése: 3.900 Ft; Wellness részleg használata: 3.500,-Ft/fő/nap

Versenykiírás ITT

 

Szeretettel várnak minden részt vevőt a Szervezők:

 

                dr. Bánáti Kristóf ügyvéd                dr. Kománovics Ibolya ügyvéd

                                               dr. Siklós Pál osztályvezető főorvos

Forest Hills csapata

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés