Tovább fejlődik a juniorképzés!

 Folyamatosan hallani a híreket, hogy a magyar pályákon egyre több kreatív ötlettel próbálják becsábítani a környékbelieket, kiemelt hangsúlyt fektetve az utánpótlásra, akik a klub hírnevét öregbítve, a későbbiekben esetleg a válogatottban, a magyar trikolórt képviselhetik szerte a világban. Ilyen szempontból is sok pozitív hír érkezett Zircről, ahol a Forest Hills junior programjáért felelős, Hideg Dániel nyilatkozott lapunknak, hangsúlyozva: itt valóban zajlik az élet!

Folyamatosan hallani a híreket, hogy a magyar pályákon egyre több kreatív ötlettel próbálják becsábítani a környékbelieket, kiemelt hangsúlyt fektetve az utánpótlásra, akik a klub hírnevét öregbítve, a későbbiekben esetleg a válogatottban, a magyar trikolórt képviselhetik szerte a világban. Ilyen szempontból is sok pozitív hír érkezett Zircről, ahol a Forest Hills junior programjáért felelős, Hideg Dániel nyilatkozott lapunknak, hangsúlyozva: itt valóban zajlik az élet!

A Forest Hills munkatársai fontosnak tartják a rendhagyó programok szervezését, hogy az érdeklődők egy golfra alapozott, de emellett számos más lehetőséget is kínáló élménycsomagot kapjanak. Ugyanis az első benyomás fontos, mert nem biztos, hogy lesz második.

A Forest Hills csapata Gavin Irwin vezető pro és asszisztense, Hideg Daniel hathatós segítségével társasági eseménnyé kívánják tenni a golfot. Céljuk az, hogy nem csupán a diákok oktatására fordítsanak figyelmet, fontosnak tekintik a tanárok bevonását is. Azok a tanárok, akik rendszeresen visszajárnak és kihozzák a gyerekeket ingyenes golfoktatásban részesülhetnek, illetve plusz szolgáltatásként, a Forest Hills negyedévente másfél órás használatot biztosít a klub konferenciatermében, tanári értekezletek megtartására.

Tavasszal, és a nyári időszak kezdetén, minden korábbinál több iskola látogatott a Forest Hills sportkomplexumába. A két évvel ezelőtt megkezdett út folytatódott, amely idén beérni látszik. A heti rendszerességgel, vasárnap 10 és 12 óra között megtartott ingyenes golfbemutatók keretében a diákok megismerkedhetnek a golf rejtelmeivel. Sőt a hétköznapokon is gyerekek egész hada látogat el Szarvaskútra:

„Idén folytattuk az eddig megkezdett utat, sőt rátettünk még egy lapáttal. - kezdte Hideg Dániel- Célunk az, hogy lehetőséget teremtsünk a golfozni vágyó junior korúaknak, hogy megismerhessék, kipróbálhassák, ezáltal megszerethessék ezt a nagyszerű játékot. Jó hír, hogy folyamatosan folynak a tárgyalások a környékbeli iskolákkal és már többen csatlakoztak a programunkhoz. Négy iskolával már el is kezdtük a közös munkát: egy veszprémivel, egy ösküivel és két zircivel. Külön öröm, hogy olyan gyerekek ragadtak ütőt, akikben van potenciál, hiszen 16 év alattiak. Hogy konkrét számokat is mondjak, az elmúlt héten több mint 100 gyerek látogatott el a Forest Hills-be.

Hétfőtől-péntekig folyamatosan érkeznek az csoportok, különböző turnusokban a már említett iskolákból, és közülük jó néhányan nagyon tehetségesek!  Például Fehér Tibor, lelkes golfozónk már évek óta snag edzéseket tart az ösküi iskolában, akik így már igen jól bánnak az ütővel és edzői segítséggel, úgy gondolom, nagyon magasra érhetnek. Lám, milyen kicsi a világ! Itt játszik Harnos László, a Pannonia klub igazgatójának kisfia is.”

Majd beszélt a nyári diáktáborokról is:

„Ez egyedülálló lehetőség a junioroknak. Ár-érték arányban is párját ritkítja. Hatórányi edzés Gavin Irwin vezető pro-val  és velem, amiből két óra elmélet, megspékelve egy 4 csillagos szállodával és a hozzá tartozó szolgáltatásokkal páratlan élményt biztosít. Sőt a footgolf és a tenisz világába is elkalauzoljuk a résztvevőket Gavin Irwin segítségével. Bátran bíztatom szülőket, hogy látogassanak ki versennyel egybekötött nyílt napjaikra, vagy vasárnapi golfbemutatóinkra és győződjenek meg a saját szemükkel, hogy ez egy egyedülálló lehetőség gyermeküknek.

A három tábor közül (július 13-17., július 27-31., augusztus 24-28.) a középsőre már szép számmal jelentkeztek résztvevők! Külön öröm, hogy nem csak a környékről, de Budapestről, sőt Velencéről is megmozdultak a golfosok. Mi készen állunk a táborra, már csak a gyerekeket várjuk!”

A Forest Hills csapatnak a legfontosabb mégis a közösségi szellem és az állandóság megtartása. Egy olyan regionális közösségi tér kiépítése, amely az embereket összehozza Várpalotától Veszprémig, Ajkától Füredig, nem megfeledkezve azonban a távolról érkezőről sem. A barátságos környezet, a jó levegő, a pálya állapota, az elsőrangú étterem és a wellness lehetőségek azok számára is vonzók lehetne, akik először járnak Zircen. Ez a pálya az embereknek, az emberekről szól. Ebből a szempontból a menedzsment nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minél szélesebb tömegeket vonzzon be, akik golfozni, teniszezni szeretnének, eltöltenének egy hétvégét a szállodában, élvezve annak minden szolgáltatását.

A Forest Hillsnél a megfelelő környezet és közösség mellett fontos szempont még, hogy a helyi golfélet a megfelelő személyekkel, példaképekkel színesedjen. Legutóbb a veszprémi férfi kézilabdacsapat tette tiszteletét a klubnál, általuk a fiatalok hiteles, értékeket képviselő személyiségekkel találkozhattak.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés