Chris Wood Ausztriát is meghódította

Az angol Chris Woods győzelmével zárult az European Tour legutóbbi tornája, az ausztriai Atzenbruggban rendezett Lyoness Open. Woods az utolsó napra tartogatta legjobját, bogey mentes körrel zárt és öt ütés hátrányt ledolgozva karrierje második ET-tornagyőzelmét aratta.

 

Az angol Chris Wood győzelmével zárult az European Tour legutóbbi tornája, az ausztriai Atzenbruggban rendezett Lyoness Open. Wood az utolsó napra tartogatta legjobját, bogey mentes körrel zárt és öt ütés hátrányt ledolgozva karrierje második ET-tornagyőzelmét aratta.

Chris Wood öt ütés hátránnyal várhatta az osztrák torna utolsó napját, -12-vel állt három napot követően, a táblázat élén akkor még a francia Gregory Bourdy neve volt olvasható -15-ös eredménnyel. Woods a viadal négy napja során végtelenül kiegyensúlyozottan játszott, vasárnap bogey-mentes 67-es kört zárt, ami végül elégnek bizonyult a végső győzelemhez. A második helyen a spanyol Rafa Cabrera-Bello zárt, aki a par-3-as 18-ason egy hole-in-one-nal a playoffot ki tudta volna még csikarni, ám erre a szeles és az utolsó pillanatokban esős időjárás közepette esélye sem volt, végül 72-vel zárt. A viadal nagy vesztes a három napon át parádézó Grégory Bourdy volt, aki az utolsó napon betlizett, 78-as vasárnapi teljesítménye azt eredményezte, hogy az első helyről végül a hatodikra esett vissza.

A Bécstől nem messze megrendezett versenyen az angol különítménynek különösen jól ment, a Robert Rock, Robert Dinwiddie, Matthew Fitzpatrick trió együttállásban a harmadik helyen végzett öt ütés hátránnyal.

Ami pedig a győztes Chris Woodot illeti, a fiatal angol pályafutása második győzelmét aratta, két éve a Qatar Mastersen nem akadt legyőzőre. Wood a Lyoness Open történetének ötödik angol bajnoka lett, 2011 óta a második.

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés