Testközelből ingyen!

A napokban rendezik, - június 11. és 14. között - a korábban Austrian Open-en néven futó Lyoness Open-t. A Bécs melletti Fontana az atzenbruggi Diamond Country Club a hozzánk legközelebb eső helyszín, ahol élőben European Tour verseny nézői lehetünk, ráadásul nem mindennapi ajánlattal lehetünk részese az élménynek: míg a 18 év alatt teljesen ingyenes a belépés mind a négy napon, addig a felnőtteknél ez az első két napra érvényes.

A napokban rendezik, - június 11. és 14. között - a korábban Austrian Open-en néven futó Lyoness Open-t. Az atzenbruggi Diamond Country Club a hozzánk legközelebb eső helyszín, ahol élőben European Tour verseny nézői lehetünk, ráadásul nem mindennapi ajánlattal lehetünk részese az élménynek: míg a 18 év alatt teljesen ingyenes a belépés mind a négy napon, addig a felnőtteknél ez az első két napra érvényes.

Erre az eseményre az utóbbi években Palanszki Benjamin is szabadkártyát kapott, sőt 2013-ban második magyarként Sárközi Richárdnak is szurkolhattunk. 2014-et követően sajnos ismét magyar játékosok nélkül rendezik osztrák szomszédaink a versenyt. Az indulók szemrevételezésekor kiderülhet, hogy magyar szemmel kimagaslóan jó golfot láthat az, aki elautózik Atzenbruggba a verseny helyszínére. Hiszen ki ne szeretné valamelyik világsztárt testközelből látni és megtenni velük néhány szakaszt?!

Sőt a belépés díjtalansága miatt is érdemes ellátogatnunk! Ahogy az elmúlt években, a gyermekek 18 éves korig, mind a négy napon ingyenes a belépés! A felnőttek sem kell az első két napon  fizetniük! Ha pedig a felnőttek úgy döntenének, szívesen maradnának, akkor sem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni, hiszen egy-egy napra 20 euro a belépőjegy ára.

Évek óta láthattunk egy-egy magyar családot, kisebb csoportot a helyszínen, reméljük, ez a hagyomány folytatódik!

Jegyek elérhetők (itt).

Szerezzen jegyet a Lyoness Open 2015-re, mely június 11 és 14 között zajlik, az artzenbruggi Diamond Country Clubban.

Jegyek már áprilistól rendelhetők a weboldalon, illetve a helyszínen is vásárolhatók 2015. június 11. - csütörtöktől.

 Nap

Ár

Csütörtök

FREE

Péntek

FREE

Szombat

EUR 20 

Vasárnap

EUR 20 

 Weekend Pass*

EUR 30

* A hétvégi jegy június 13-ára és június 14-ére (szombatra és vasárnapra) szól. 
** Árengedmény személyesen kapható a jegyirodánál érvényes személyi felmutatásával, ami 5 eurós engedményt jelent diákoknak és handicappes személyeknek.

18 év alatt ingyenes belépés biztosított a torna minden napjára.

Teljes körű tájékoztatásért látogasson el a www.lyonessopen.com honlapra.

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés