Nagyobbik Lugosi az élen

 A profik újabb ranglista versenyt tartottak, sorozatuk harmadik állomását. A helyszín ezúttal a Szentendrei Szigeten lévő platinás klub, ahol a nap legjobb eredményét a +2-es score-t, Lugosi Balázs érte el. A győztes a verseny után megosztotta tapasztalatait:

A profik újabb ranglista versenyt tartottak, sorozatuk harmadik állomását. A helyszín ezúttal a Szentendrei Szigeten lévő patinás klub, ahol a nap legjobb eredményét a +2-es score-t, Lugosi Balázs érte el. A győztes a verseny után megosztotta tapasztalatait:

HG: Mit emelnél ki a mai játékodból?

LB: Az első szakaszon egy magabiztos par-ral kezdtem, majd a második szakaszon második ütésemmel (PW) sikerült 2 méterre közelítenem a lyukat és értékesítettem a birdie-t. Mínusz egyes állással kezdtem a harmadik szakaszt, ahol kezdő ütésem után, 210-méterről támadtam a greent. Sikerült nyílegyenes hármas fa ütéssel a lyuk vonalában megállítani a labdámat, ezután mintegy 7 méterről talált be az eagle-gurítás. Nagyon jó érzés volt 3-al par alatt állni 3 szakasz után! A továbbiakban jöttek pontatlan ütések, de a nagy melegben ezeket megbocsátottam magamnak és 74-el zártam a kört. Csodálatos volt a pálya, jól játszható és a gyakorló terület minősége is sokat javult. Jó felkészülés volt a Cseh PGA Tour következő állomására, melyen szeretnék részt venni.

HG: Mi motivál a külföldi versenyzésben?

LB: Minden nagy megmérettetés után újult energiával vetem magam az oktatásba, így tanulóimnak is van haszna a versenyeimből. Csapatként kiutazva a többiek is jobban játszanak, és Tamás öcsém játékát közelről figyelhetem, akinek technikai segítséget nyújtok. Jelen állás szerint Hahn Roland, Eiring Kristóf és a két Lugosi a kiutazó csapat.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés