Szúnyogmentes ZADOR ranglista verseny, most szombaton!

 Három fontos hírünk van számodra:

Három fontos hírünk van számodra:

1.) Szúnyogirtás volt a pályán

2.) Szombat: ZADOR Ranglista Verseny

3.) Gyermek tábor indul

1.) Tegnap hatalmas füstfelhő borította a Kisoroszi Golfpályát és környékét. Ezt a speciális összetételű füstgázt kizárólag a szúnyogok “nem díjazzák”, egyéb rovarokra, gerincesekre teljesen hatástalan és ártalmatlan. Környezetvédelmi okokból rengetek szabályozáson és külön engedélyezésen kellett átesnie az anyagnak, hogy biztonságosan használható legyen, ezért a manapság használatba vett “Földi melegköd” szúnyogirtó technológia hatásai miatt nem kell aggódnunk. Emberre és állatra egyaránt ártalmatlan, nagyon gyorsan feloszlik és rendkívül hatékony. Mikor legközelebb kimész Kisorosziba, biztosan jó érzéssel tölt majd el a zavartalan játék. :)

2.) Idén második ranglista versenyünk névadó szponzora a hagyomány őrzően természetes szappanok, innovatív és stílusos gyártója, a ZADOR (www.zador.com). Reméljük mindenki játékára ösztönzően hatnak majd a különleges díjak, hogy a remek teljesítményükért cserébe különleges szappanokkal kényeztethessék győztes testüket!

A versenykiírást ide kattintva érheted el, a nevezéseket az alábbi számon Nóri & Zoli regisztrálja, de szívesen segítenek bármi felmerült kérdésedben is: 06-26-592-020

3.) Idén is várunk minden kezdő és haladó kicsit és nagyot az 5 napos golftáborainkba! Minden nap 9-16 óra között rengeteg golf, lovaglás, verseny, móka és kacagás vár a gyerekekre. Igény esetén 17 óráig megoldott a felügyelet.

Bőséges ebédet, finom nassolni valót és hideg limonádét biztosítunk.

A lovas programért köszönet a Halápi Lovarda-Kisoroszi-nak!!

A haladó táborok időpontja:

Júni 15 – 19.-ig

Júli 13. – 17.-ig

A kezdő kurzusok igény szerint alakulnak.

Ára: 42.500 Ft

Bővebb információ és jelentkezés Sárközi Richárdnál:

Mobil: 06 70 506 8117

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés