Dibusz tettre készen

 Az idén szenior korba lépő Dibusz Lászlót kerestük fel telefonon, aki tőlünk tudta meg a jó hírt, hogy bekerült az augusztusi luxemburgi szenior Európa Bajnokságra utazó keretbe.

Az idén szenior korba lépő Dibusz Lászlót kerestük fel telefonon, aki tőlünk tudta meg a jó hírt, hogy bekerült az augusztusi luxemburgi szenior Európa Bajnokságra utazó keretbe.

HG: Mit jelent számodra, hogy a szenior válogatott tagja lehetsz?

Ezt eddig nem is tudtam, mindenesetre nagyon örülök annak, hogy Jakobi László meghívott a szenior válogatottba. Úgy érzem, ez pozitív visszajelzés, hogy jó úton járok, és megéri ilyen sokat és ilyen keményen dolgozni. Még nem sok mindent tudok arról, hogy mit jelent válogatottnak lenni, de azt hiszem, akiket most meghívott a szövetségi kapitány, mind jó golfozók és jó eredményekre lehetünk képesek együtt. De ez a jövő zenéje… Augusztus még messze van! Jelenleg más élvez prioritást…

HG: Mi változott az előző évhez képest?

Több dologban is átalakult az életem. Elkezdtem Hahn Árpihoz járni, aki sokat segített és segít abban szerdánként, hogy fejlődjek a golfban. Az edzéseredményeim mindenképp bíztatóak. Fizikális edzéseket is végeztem a télen, rendszeresen futok is, hiszen tudjuk, egy több napos versenyen nagy szerepe van az állóképességnek. Télen átigazoltam Kisorosziba, így idén főként az ottani versenyeken indulok majd. Zircen, a Forest Hills-i egy-két nagyobb versenyen is az elütőhöz állok. Egyelőre sok a kérdőjel, de a nagyobb szövetségi versenyeken, ranglista megmérettetéseken mindenképpen ott leszek.

HG: Említetted, hogy vannak dolgok, amiket előtérben helyeztél az életedben. Mi vagy mik motiválnak?

Véget vetnék a „Kovács Titusz korszaknak” és szeretném megnyerni a szenior magyar bajnoki címet. A golfban ez a fő célkitűzés, másrészt nekem a fiam, Krisztián az első, aki napról napra egyre ügyesebb, gyorsan fejlődik. Szülőként mindent megteszek, hogy a legjobb egyéni képzésben részesüljön, és elérje álmát, hogy profi focista legyen.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés