Forrai-éttermek a legjobbak között

 Elkészült a TOP 25-ös lista a legjobb budapesti olasz éttermekről, amelyet az Egy nap a városban blog csapata állított össze. Hosszú ideje járták a várost és megettek több kiló tésztát, szószt, darált húst, kagylót és egyéb finomságot csak hogy megtalálják a legjobb olaszt a városban. A listára pillantva a két éttermet emelnénk ki, melyek tulajdonosa az a Forrai Miklós, aki hazai golfos körökben is igen ismert. A hír olvasása után, egyből felhívtuk és érthető módon elégedetten nyilatkozott.Az Egy nap a városban blog csapata által kiadott lista, íz és árérték szempontjából pontozta Budapest legkiemelkedőbb olasz helyeit. A lista hátsó felébe (25-11.) kerültek azok az éttermek, amelyekben viszonylag olcsón tudunk jót enni, míg a Top10-es blokkba már csak az igazán nagyágyúk foglalhattak helyet. Az már önmagában nagy szó, hogy Forrai Miklós golfos barátunk két étterme is felkerült a legjobb 25-be, de hogy az egyik a Top10-be is beverekedte magát, az mindenképpen dicséretes.

Elkészült a TOP 25-ös lista a legjobb budapesti olasz éttermekről, amelyet az Egy nap a városban blog csapata állított össze. Hosszú ideje járták a várost és megettek több kiló tésztát, szószt, darált húst, kagylót és egyéb finomságot csak hogy megtalálják a legjobb olaszt a városban.

A listára pillantva a két éttermet emelnénk ki, melyek tulajdonosa az a Forrai Miklós, aki hazai golfos körökben is igen ismert. A hír olvasása után, egyből felhívtuk és érthető módon elégedetten nyilatkozott.Az Egy nap a városban blog csapata által kiadott lista, íz és árérték szempontjából pontozta Budapest legkiemelkedőbb olasz helyeit. A lista hátsó felébe (25-11.) kerültek azok az éttermek, amelyekben viszonylag olcsón tudunk jót enni, míg a Top10-es blokkba már csak az igazán nagyágyúk foglalhattak helyet. Az már önmagában nagy szó, hogy Forrai Miklós golfos barátunk két étterme is felkerült a legjobb 25-be, de hogy az egyik a Top10-be is beverekedte magát, az mindenképpen dicséretes.

(Alessio)

(Képen: fehérboros papardelle vaslapon sült calamarival és garnélával)

„A Presto a lista derekán (14.), addig az Alessio a Top10-ben foglal helyet (9.), amire természetesen nagyon büszke vagyok. Nemrég nyitottam meg Berlinben egy éttermet, ahol bízom benne, hogy rövid időn belül hasonló sikereket érhetünk el. A siker titka az, hogy mindent, amit csinálsz, ugyanazzal a hőfokkal tedd.

Beszélgetésünkkor a közös szenvedélyről, a golfozásról is ejtett néhány szót:

Sajnos sérüléssel bajlódom és a munka miatt nincs időm gyógytornára járni, így a pályára való visszatérésem még várat magára!”  


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés