Juniorok figyelem!

 Mint korábban beszámoltunk róla, hogy nemrégiben aláírásra került a Lee Westwood Golf Academy és a tatai Old Lake Golf Club között az a szerződés, mely szerint 2015. Július 27-29. között nagyszabású junior versenyt és nyíltnapot szerveznek a tatai club pályáján. Most újabb örömhír látott napvilágot, miszerint a hagyományosan az Old Lake Golf Club-ban rendezendő Match Play Magyar Nyílt Bajnokságon szereplő legjobb junior lány és fiú játékos szabad automatikusan helyet nyer az imént említett versenyre.

Mint korábban beszámoltunk róla, hogy nemrégiben aláírásra került a Lee Westwood Golf Academy és a tatai Old Lake Golf Club között az a szerződés, mely szerint 2015. Július 27-29. között nagyszabású junior versenyt és nyíltnapot szerveznek a tatai club pályáján. Most újabb örömhír látott napvilágot, miszerint a hagyományosan az Old Lake Golf Club-ban rendezendő Match Play Magyar Nyílt Bajnokságon szereplő legjobb junior lány és fiú játékos automatikusan szabad helyet nyer az imént említett versenyre.

Mint ismert Lee Westwood az elmúlt évtized egyik legnagyobb európai golfcsillaga akkor került a figyelemközéppontjába, amikor 2010 októberében átvette a férfivilágranglista vezetését Tiger Woodstól, megtörve ezzel az amerikai nyolc évig tartó egyeduralmát.

A Lee Westwood Golf Académia első alkalommal szervez az európai kontinensen tehetség felmérő versenyt. Lee Westwood a szerződéskötéskor azt nyilatkozta, hogy “… az Old Lake Golf Club az első helyszín, amelyet az Egyesült Királyságon kívül választottunk. Ez egy fantasztikus klub, és egyben kiváló lehetőség a Közép- Európából érkező fiatal golfozók számára, hogy Magyarországon versenyezve kvalifikálhassák magukat a Lee Westwood Golf Tour Döntőjére, amelyet a nyár végén, Nagy-Britanniában rendezünk, a Close House Golf Club általam tervezett bajnoki pályáján.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés