START, ÉS ÚJDONSÁGOK A HIGHLANDEN

 Lassan beköszönt a tavasz és a golfklubok is megnyitják kapuikat. A pályákat bemutató sorozatunkban most a Highland Golf Club ügyvezetőjét, Forgó Ferencet kérdeztük az idei tervekről.

Lassan beköszönt a tavasz és a golfklubok is megnyitják kapuikat. A pályákat bemutató sorozatunkban most a Highland Golf Club ügyvezetőjét, Forgó Ferencet kérdeztük az idei tervekről.

- Február 28-án, szombaton megnyitjuk kapuinkat, az idei évben sok-sok újítással készülünk. Az éttermet új cég üzemelteti, a dinamikus, jó hangulatú csapat és megújult kínálatuk biztosan elnyeri majd a golfozók tetszését. A szorosan vett golfszakmai témákra áttérve: megújítottuk szerződésünket a KPMG-vel így hamarosan megérkeznek a vadonatúj range-labdák, tovább erősítve azt az imidzsünket, hogy a Highlanden mindig kiváló minőségű gyakorló labdákkal készülhetnek a golfozók. Informatikai területen is lesznek kellemes meglepetések. A recepciós pult környékére áprilisban kihelyezünk egy új terminált, melyen ügyfeleink egyrészt saját maguk is ellenőrizhetik a kártyájukon lévő szolgáltatásokat, a gyakorló labda mennyiséget, másrészt bankkártyával fizetve szolgáltatásokat is vásárolhatnak, feltölthetnek kártyájukra. Természetesen recepciós kollégáink továbbra is segítségükre lesznek, de ez az új eszköz lehetővé teszi a sorban állás nélküli ügyintézést. Szintén az ügyfelek életét könnyíti meg, hogy az 50 kosár gyakorló labdát tartalmazó „MAXI CSOMAG” konstrukciónkat, idéntől még nagyobb kedvezménnyel kínáljuk az egy-egy kosárhoz képest, azaz nagyon megéri egyben ezt megvásárolni és hosszú időre letudni a kérdést, elkerülni a napi sorban állást.

Internetes honlapunk is megújul, áttekinthetőbb lesz a struktúrája és sok új opciót is kínál majd. A tavaly már bevezetett tee time foglalási rendszer mellett, például a versenyekre, egyéb rendezvényekre is lehet majd gyorsan, egyszerűen jelentkezni a www.highlandgolf.hu oldalon keresztül. Fontos, hogy aki még nem tette meg, Facebook oldalunkon, lájkoljon bennünket és állítsa be az „Értesítést kérek” illetve a „Követem” opciókat is, mert idéntől nagyon sok információt ezen a felületen fogunk megosztani.

HG: A pályán milyen változásokat tapasztalhatnak majd a golfozók?

- Először is egy szervezeti változás: Laczkó Tamás, vezető greenkeper feladatköre kibővült és az eddigi tevékenységén túl, mostantól a létesítmény egészének menedzselése is hozzá tartozik, golfozóink bátran kereshetik őt a pálya és a létesítmény műszaki állapotával kapcsolatos kérdéseikkel. A pályára, játéklehetőségekre rátérve: még egyszerűbb, letisztultabb ár-struktúrát alakítottunk ki. A klubtagsági ajánlatok egyszerűbbek lettek, a 9 szakaszos pályára szóló green fee is egységes: megszűnik a korábbi day time konstrukció és a green fee egységesen 7.990 forint / 1 kör áron vásárolható meg a hét minden napján és napszakában. Idén bevezetjük az úgynevezett PAR3 napijegyet, ez a PAR3 pálya, a gyakorló területek (putting, pitching, chipping) és a szemközti füves elütő egész napos használatát biztosítja 2.990 forintos áron. Ezt azoknak a vendégeknek is meg kell vásárolniuk, akik egyéni oktatásra érkeznek hozzánk és semmilyen Highland klubtagságuk nincs, mert csak ezzel tudnak áthaladni a „sorompón túli” területre. Ez a PAR3 napijegy értelemszerűen nem jogosít játékra a 9 szakaszos pályán.

További újítás, hogy az 1-es elütőnél starter teljesít majd szolgálatot, aki egyrészt ellenőrzi a vendégek jogosultságait, másrészt a tee time foglalás meglétét, harmadrészt ő indítja 10 percenként a flightokat. Ez azért nagyon fontos, mert már most érezhetően több klubtagunk van, mint korábban bármikor és ez komoly szervezési feladatokat jelent. Viccesen szokták megkérdezni, hogy most dicsekszünk vagy panaszkodunk, de tény, hogy egyre inkább azokra a szervezési feladatokra kell koncentrálnunk, melyek a megnövekedett ügyfélforgalomból adódnak. Ezúton is szeretnék minden golfozót megkérni, hogy közös érdekünk az előzetes tee time foglalás és a 10 perces indulások, az egyes szakaszok sorrendjének pontos betartása, hiszen csak így lehet biztosítani a kulturált játékot.

HG: A Highland hagyományosan sok versenyt szervez. Neves szponzorok és ajándékok tették vonzóbbá az indulást. Mit lehet tudni az idei versenynaptárról?

- A csütörtöki Highland Társasági Versenysorozat idén több fordulóból áll majd, mert új szponzorokkal is sikerült megállapodnunk. A Társasági Versenysorozat részeként Ladies Tour is indul, ezen a „normál” női kategória indulóin túl a junior és senior hölgyek is gyűjthetik a pontokat, hogy év végén megnyerhessék a nagyon értékes és szép fődíjat. Idén is lesz senior és junior tour, havonta egyszer, keddenként. A Gundel Matchplay bajnokság is elindul áprilisban, biztosan nem lesz könnyű dolga annak, aki meg akarja szorongatni Hajdú Steve többszörös címvédő klubtagunkat – persze reméljük, sokan csatasorba állnak majd.

HG: A kezdőknek milyen újdonságokat kínál a Highland?

- Az elmúlt években kialakult az a struktúra, amely működőképesnek bizonyult az új golfozók vonzása, kinevelése és megtartása során. Idén sokkal sűrűbben és rendszeresebben tartjuk a szombat délutáni kezdő golfbemutatókat, április végétől kéthetente tartunk majd ilyen rendezvényt. Óriási siker volt tavaly az éjszakai fáklyás verseny, világító labdákkal, ezt a hagyományt sem fogjuk megszakítani és a kezdő golfozók PAR3 klubja is rendszeres időközönként várja majd a golfozásra és társasági életre vágyó újoncokat, a mentori szerepet vállaló tapasztaltabb golfozókat. Összességében elmondhatjuk, hogy fő stratégia célunk továbbra is az, hogy „A klub, nem csak pálya” szlogent, tartalommal töltsük meg.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés