Bréking: Utazzon Egyiptomba!

 Mint már korábban is beszámoltunk róla, Zsurzsa Sándor golfos barátunkat infarktus érte. Hála a jó Istennek és a gyors, szakszerű orvosi segítségnek, már jobban van és viccelni is tud! Reményeink szerint már csütörtökön távozhat a korházból! Orvosai néhány hét pihenést írtak elő neki, így kénytelen kihagyni az egyiptomi utat, amire egész évben készült. Ennek okán Zsurzsa Sándor és Hegel Zsuzsa kérik a sporttársakat, hogy amennyiben érdekel valakit ez a nem mindennapi golfos út a mesés Soma Bay-ba, jelentkezzen az alábbi telefonszámon: 30 2004575.

Mint már korábban is beszámoltunk róla, Zsurzsa Sándor golfos barátunkat infarktus érte. Hála a jó Istennek és a gyors, szakszerű orvosi segítségnek, már jobban van és viccelni is tud! Reményeink szerint már csütörtökön távozhat a korházból! Orvosai ezt követően néhány hét pihenést írtak elő neki, így kénytelen kihagyni az egyiptomi utat, amire egész évben készült. Ennek okán Zsurzsa Sándor és Hegel Zsuzsa kérik a sporttársakat, hogy amennyiben érdekel valakit egy nem mindennapi golfos út a mesés Soma Bay-ba, jelentkezzen mielőbb az alábbi telefonszámon: 30 2004575.

Az úttal kapcsolatos információk:

Helyszín: Soma Bay    La Residence des Cascades Golf,

                                         Spa &Thalasso Resort

 5 csillagos hotel, félpanzióval, minden nap 2főre 18 lyukas greenfee, 10óra 20 perc a foglalt teetime.

Indulás: Febr 1. 4óra      Schwechat.  Charter járat

Érkezés:Febr.8. éjfél       Schwehát

A teljes ár: 2 főre 2700 euro, ami tartalmazza a repülőjegyeket golfbaggel, transzfer,  7 éjszaka, félpanzió /pazar ellátás/, 6x2 greenfee

www.residencedescascades.com

www.thecascades.com

oldalakon lehet informálódni a helyről.

Hegel Zsuzsa ajánlása: „Mi tavaly már ott voltunk egy hetet, nagyon élveztük, csodás a golfpálya, kifogástalan a kiszolgálás. Garantáltan jó az idő.Egész évben erre az útra készültem, de sajnos ez most számunkra nem lehetséges. Jó szívvel ajánlom egy golftársunknak, akit érdekel, kérem hívjon!

Hegel Zsuzsa: 30 2004575.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés