Kezdődik a téli szezon

Véget ért a golfidény. A közelgő csípős idő beköszöntével a pályákon egyre kevesebb játékos lézeng, mindannyian a szoba melegére és egy bögre forró italra vágyunk. A golf igazi szerelmeseinek azonban sosincs vége a játéknak, hiszen a november 4-én megnyitott budaörsi Indoor Golfcentrumban a télen is lehetőség van a gyakorlásra. A klub tulajdonosával, Gáspár Zsolttal beszélgettünk.

Véget ért a golfidény. A közelgő csípős idő beköszöntével a pályákon egyre kevesebb játékos lézeng, mindannyian a szoba melegére, és egy bögre forró italra vágyunk. A golf igazi szerelmeseinek azonban nem ér véget a játék, hiszen a november 4-én megnyitott budaörsi Indoor Golfcentrumban télen is van lehetőség a gyakorlásra. A klub tulajdonosával, Gáspár Zsolttal beszélgettünk.

„Az elmúlt két évhez hasonlóan, magas színvonallal, jó hangulattal, és már saját eszközökkel várjuk a télen is golfozni vágyókat - kezdte Gáspár. - Ugyan még csak két hete nyitottunk, de örömmel látjuk, hogy törzsvendégeink, már e rövid idő alatt is legalább egyszer megfordultak nálunk. A golfozók fűtött helységekben, hét elütő szőnyegen, egy 70 négyzetméteres putting greenen tudnak gyakorolni. Bár szimulátorunk még átépítés alatt van, de várhatóan december elejére-közepére ez is el fog készülni. Idén a büfénk is új vezetést kapott, akik biztosítják nem csupán a kiváló minőséget, de a kellemes légkört is a pihenéshez, kikapcsolódáshoz.

Természetesen, most is izgalmas rendezvényekkel szeretnénk színesíteni játékosainknak a téli időszakot - folytatta. - Decemberben lesz a tavaly is nagy sikert arató, kihívásos match play verseny (ami Zserbó Kupa néven, Komjáthy Gábor győzelmével ért véget a St. Lőrinc Golf Klubban), illetve már elkezdtük a szimulátoros játékok szervezését, előkészítését is. Mikulás és Karácsony környékén fognak beindulni a versenyek, amikor már véglegesen beköszönt a hideg idő és a téli szezon.”

A Budapest közelében található, közel 600 négyzetméteres Indoor Golfcentrum a megszokott nyitvatartással és árakkal, egészen március közepéig várja vendégeit.  

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés