Újabb kihívás előtt

Nem maradunk golf nélkül az elkövetkezendő napokban, ugyanis két junior válogatott játékosunk is érdekelt ma kezdődő versenyeken.  Míg golfcsillagunk, Rózsa Csilla a Ladies Tour Pre-Qualifying School marokkói helyszínén, addig Paál Julianna a WJGS spanyolországi állomásán áll az elütőre.

Nem maradunk golf nélkül az elkövetkezendő napokban, ugyanis két junior válogatott játékosunk is érdekelt a ma kezdődő versenyeken.  Míg golfcsillagunk, Rózsa Csilla a Ladies Tour Pre-Qualifying School marokkói helyszínén, addig Paál Julianna a WJGS spanyolországi állomásán áll az elütőre.

Rózsa Csilla idei eredményeire hazai mércével mérve nincsenek szavak és a marokkói megmérettetésen szeretné feltenni a koronát egész éves teljesítményére, hiszen ha sikerül jól teljesítenie, akkor továbbjuthat a karácsony előtti, december 17.-től 21.-ig tartó fináléra.

Csicsi elmondása szerint felkészülése sikeres volt és jó formámban van, így pozitív előjelekkel vág neki a versenynek. A Forest Hills vezető pro-ja, Gavin Irwin kísérte el, aki caddie-ként segíti.

Csicsi ezt írta hivatalos oldalán: „A héten életem egyik fontos lépésére készülök. Megpróbálom megszerezni a profi tour kártyámat a következő szezonra, de előbb itt kell bekerülnöm a döntőbe. Megvolt a két gyakorló kör a Blue Course-on. A greenek picik és gyorsak, a fairwayek szűkek és az idő gyönyörű. Gavin (caddy) is jól beileszkedett a csapatba!

Jól ütöm a labdát és magabiztosan állok a következő négy nap elé.

A tee time-om 9:55. Szorítsatok! Minden energiára szükségem lesz!”  

Paál Juli a szokásoktól eltérően nem a junior válogatott csapattal, hanem a mezőny egyedüli magyar résztvevőjeként szeretne bizonyítani magának, és közvetlen családtagjainak. Juli örömmel számolt be lapunknak a gyakorlónapok után:

„Az idő remek, igazán nyárias az otthonihoz képest, 20 fok körül van. A pálya gyönyörű, egy völgyben terül el. Vannak szűkebb szakaszok, amik nehezek, sok a víz és az obi. Először szerepelek itt, de a gyakorlónapok alkalmával teljesen a szívemhez nőtt ez a pálya és a kedvenceim közé került.

Egy háromnapos viadal előtt állok, de a junior válogatott tagjaként már hozzászokhattam a sorozatos terheléshez, így nem lesz gond. Mint minden versenyen, most is a legjobb formámat szeretném nyújtani. Úgy gondolom, hogy a golf pont egy olyan sport (a match play kivételével) ahol az ember maga ellen játszik. Persze más egyedüli magyarként rajthoz állni, de ezt is ugyanolyan versenynek fogom fel, mint a többit.

Anyukám kísért el Spanyolországba, de nem caddie-ként, hanem a pálya széléről fog szorítani nekem. Az igazat megvallva, mindig nagyon szeretnék bizonyítani a szüleimnek és persze magamnak is, emiatt nem játszom olyan jól, ha ott vannak velem. Így egyedül vágok neki 13:10-kor a 18 szakaszos pályának, remélem sikeresen! Szorítsatok!”

Eredmények:

Eredmények:

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés