Kérem a következőt!

Golfcsillagunkat, Rózsa Csillát már a reptéren értük utol, hiszen október 27-én utazott újabb versenyének, a European Ladies Tour Pre-Qualifying School marokkói helyszínére. A versenynek a Rabat közelében található Royal Golf Dar Es Salam golf klub ad otthont, ahová bajnokunkat nem más kíséri, mint a zirci Forest Hills vezető pro-ja, az ír származású Gavin Irwin, aki a caddije is lesz egyben!

Golfcsillagunkat, Rózsa Csillát már a reptéren értük utol, hiszen október 27-én utazott újabb versenyének, a European Ladies Tour Pre-Qualifying School marokkói helyszínére. A versenynek a Rabat közelében található Royal Golf Dar Es Salam golf klub ad otthont, ahová bajnokunkat nem más, mint a zirci Forest Hills vezető pro-ja, az ír származású Gavin Irwin kíséri, aki a caddije is lesz egyben!

„Maga a verseny csak csütörtökön, október 30-án fog kezdődni, előtte igyekszem felmérni a terepet, minél többször bejátszani a pályát – kezdte Csilla. - Ha sikerül jól teljesítenem, akkor továbbjuthatok a karácsony előtti, december 17.-től 21.-ig tartó fináléra. Úgy érzem, sikeres volt a felkészülésem, jó formámban vagyok, és ezért pozitív érzésekkel nézek a verseny elé is, nem beszélve Gavinről, akire tudom, bármikor számíthatok.” 

Csicsi, járatára várakozva, nem csupán az előtte álló megmérettetésről mesélt, de az elmúlt hétvégén megrendezésre kerülő, két napos magyar-orosz baráti match play is szóba került. Mint ismeretes, a verseny a magyar juniorok győzelmével ért véget: a lányoknál Csicsivel együtt Briglovics Boróka,  Paál Julianna, Czernecki Laura, Vadkerti Adél és Tóth Maya Napsugár diadalmaskodtak orosz ellenfeleik felett. 

„Remek hangulatban telt a verseny, nem csak magyarok részéről, de úgy láttam, orosz vendégeink is jól érezték magukat. Sajnos az időjárás kezdetben még nem alakult ilyen jól: pénteken esőben és hidegben, egész nap forró csokival és meleg teával a kezünkben játszottunk, szombatra viszont megérkezett a gyönyörű őszi napsütés. A csapattársakkal már több mint egy éve játszunk együtt, és ennek köszönhetően most is jól össze tudtunk dolgozni.”

Csicsi versenyéről folyamatosan tudósítunk.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés