Visszatér a világelit Magyarországra

Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezik a II. Hungarian International Footgolf Cup elnevezésű, kétnapos tornát 2014. október első hétvégéjén. A szombati nap egyúttal a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) utolsó versenynapja is.

Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezik a II. Hungarian International Footgolf Cup elnevezésű, kétnapos tornát 2014. október első hétvégéjén. A szombati nap egyúttal a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) utolsó versenynapja is.

Végéhez ér a footgolfosok első országos bajnoksága, a FOB. A záró játéknapon, október 4-én az utolsó kérdésekre is választ kapunk Kisorosziban. A mezőny azonban kiegészül egy komoly nemzetközi kontingenssel. A II Hungarian International Footgolf Cupra négy országból már biztosan érkeznek játékosok. Belga, horvát, svájci és olasz sportolók részvétele garantált, és még van idő nevezni. A két nap során elért eredmények beleszámítanak a májusban indult, tízállomásos European Trophy Tour sorozatba. A kontinentális megmérettetés a végéhez közeledik, már csak Belgium és Portugália van hátra a magyar helyszín után.

A tavalyi sikeres szervezés után Kisorosziban ismét kiváló minőségű gyep, tizennyolc szakasz (par 72), tee time szerinti indítás, scorerek, élő eredménykövetés, a támogatóknak köszönhetően frissítő csomagok várják a sportolókat.

A két nap alatt egyszer-egyszer teljesítik a szakaszokat a játékosok, amire a pénteki edzésnapon (október 3.) felkészülhetnek. Az összesített eredmény alapján alakul ki a nemzetközi torna végeredménye. Ha dobogós helyeken döntetlen van, szétlövés dönt, a többi pozíció eldöntésére a 9-6-3-1 szabály érvényes. A szombat a magyaroknak kiemelten fontos, mert akkor zárul az országos bajnokság. Ezúttal mindenki a saját labdájával vehet részt a küzdelemben, de a FOB hivatalos Mitre játékszerei is rendelkezésre állnak.

Minden ország legjobbja különdíjban részesül. A hole-in-one-t elérőket is díjazzák a szervezők. A nevezésért szombaton ebéd jár, vasárnap pedig korlátlan fogyasztású grillpartin való részvétel, a Polarisnak köszönhetően pedig quadok biztosítják az utánpótlást a játék közben. A játékosokat elkísérő családtagokra, barátokra is gondoltak a szervezők. Kipróbálható lesz két új sportág, a biliárdfoci és a buborékfoci, de a labdarúgást ketrecben is lehet majd űzni, a kicsiknek ugrálóvár is rendelkezésre áll.

Gyere footgolfozni, és ne hagyd otthon a családot!

II. Hungarian International Footgolf Cup és Footgolf Országos Bajnokság 8. forduló:

Kisoroszi, Magyar Golf Club, 2014. október 4-5.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés