A hétvége az Imperialé

 Szeptember utolsó hétvégéjét több hazai klub is betáblázta már versenyekkel. A balatongyöröki Golfclub Imperial két rendezvénnyel is készül, hiszen szeptember 27-én, szombaton, egy újabb ranglistaversenyen, míg szeptember 28-án, vasárnap a klub hagyományos Rózsakert versenyén mérkőzhetnek meg a játékosok.

Szeptember utolsó hétvégéjét több hazai klub is betáblázta már versenyekkel. Most a balatongyöröki Golfclub Imperial is két rendezvénnyel készül, hiszen szeptember 27-én, szombaton, egy újabb ranglistaversenyen, míg szeptember 28-án, vasárnap a klub hagyományos Rózsakert versenyén mérkőzhetnek meg a játékosok.

„Nagy erőkkel dolgoztunk a pályán, hogy a hétvégére minden rendben legyen a játékhoz. Az előrejelzések alapján is jó időt várható, úgyhogy nincsen okunk aggodalomra – kezdte a beszámolót az Imperial házigazdája, Gschwendter Sonja. 

A ranglistaverseny a szokásos, előírt menetrend szerint fog zajlani. – folytatta Sonja. - Már a hét elején több mint 20-an jelentkeztek, így bízunk benne, hogy szombaton ismét telt házas versenynek adhatunk otthont. Klubunk hagyományos rendezvényét, a vasárnapi Rózsakert versenyt viszont immár harmadik alkalommal rendezzük meg, melynek különlegessége - amiről a nevét is kapta -, hogy a legjobb játékost rózsabokorral díjazzuk a végén. További nyeremények között lesznek még serlegek, kuponok, illetve green fee-k az Imperiallal együttműködésben álló osztrák klubokban. Természetesen most is finom, kiadós ebéddel illetve egy-egy tortával is várjuk a játékosokat a hétvégén.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés