KEZDŐ GOLFOKTATÁS & ÉJSZAKAI FÁKLYÁS PAR3 VERSENY

 Augusztus 2-án, szombaton délután-este golfprogram kezdőknek és haladóknak.

Augusztus 2-án, szombaton délután-este golfprogram kezdőknek és haladóknak.

Ha szeretnéd kipróbálni a golfozást, akkor első lépésként szombaton 17 órától egy bemutató golfozást ajánlunk, ahol igényes környezetben eltölthetsz 2-2,5 órát a golfpályán. A könnyed, jó hangulatú program során megismerkedünk az alap-ütésekkel, körbemegyünk a pályán, egy kis versenyt is szervezünk és még a golfautókat is kipróbálhatod. Utána egy kis kötetlen beszélgetés a teraszon, este 21 órakor pedig fáklyák fényénél, világító labdákkal kis háziverseny, ahol mindenki próbára teheti frissen szerzett tudását.

A részvételi díj 2.990 forint/fő, melyet a helyszínen fizethetsz. Az ár minden költséget tartalmaz. (oktatás, ütők, labda, pályahasználat, golfautózás, részvétel az éjszakai fáklyás versenyen, stb.)

Gyakorlottabb golfozóknak este 21 órától fáklyás-világító labdás PAR3 verseny. A golfozók "Texas Scramble" rendszerben a PAR3 pályán mérhetik össze a tudásukat, verseny 3 szakaszon. A győztes páros díja: Highland Golf pólók. Tapasztaltabb golfozóknak különdíj: akik a PAR3 pálya 3 szakaszát 10 vagy kevesebb ütésből teljesítik, egy-egy üveg HETÉNYI ROZÉ bort kapnak.

Részvételi díj: 1.990 forint/fő.

Mindkét programra regisztráció szükséges. E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés