Rózsa Csilla ezüstérmes

Nehéz, technikás pályán, néhol szélsőséges időjárási körülmények között rendezték meg a 23. Orosz Amatőr Nyílt Bajnokságot a moszkvai Agalarov Golf Club-ban.

Nehéz, technikás pályán, néhol szélsőséges időjárási körülmények között rendezték meg a 23. Orosz Amatőr Nyílt Bajnokságot a moszkvai Agalarov Golf Club-ban.

A par 71-es pályán, szokatlan módon együtt értékelték a második napi cut-ig, az amatőr és profi játékosokat. A mezőny erejét hűen tükrözi, hogy a férfiaknál 16 profi és 54 single hcp-es játékos állt rajthoz. A női mezőny is jóval erősebb volt a tavalyihoz képest.

Rózsa Csilla,

a legjobb magyar játékostól előzetesen a dobogó valamelyik fokát vártuk, mely a négy versenynapot követően 2. helyre volt elegendő. Játékosunkat nagy tisztelet övezte. Ezzel a helyezésével tovább gyarapította világranglista pontjainak számát.

Ütésszámai: 73, 74, 72, 77

Briglovics Boróka,

a vártnál kimagaslóbb teljesítménnyel rukkolt elő, az egyre jobb formát nyújtó fiatal versenyzőnk. Helyezése az 5. volt a női mezőnyben. Úgy tűnik Boróka, az erős nemzetközi mezőnyben is lerakta névjegyét.

Ütésszámai: 72, 76, 81, 78

Rózsa Dávid,

az első napon kiegyensúlyozottan, jól játszott. Második napon ezt folytatva, egészen a 17. szakaszig, ott sajnos az utolsó két szakaszt elrontva elmaradt a bravúr a cut-olásra, melyre minden esélye meg- volt.

Ez a teljesítmény a 37. helyre volt elég.

Ütésszámai: 80, 83

Vadkerti Adél,

az elmúlt egy évben megszokhattuk tőle a kiváló teljesítményt, sajnos betegségéből felépülve, nem tudta az eddigi, tőle megszokott megbízható játékot nyújtani.

A női mezőny 22. helyén ért célba.

Ütésszámai: 84, 81

Csányi Olivér,

sajnos nem sikerült megismételnie a Cipruson mutatott remek teljesítményét. Első napon elvesztette a lehetőségét a cut-ba jutásra, mely a második napi játékára is rányomta a bélyegét.

62. helyezést érte el.

Ütésszámai: 90, 82

 

Válogatott csapat július hónapban tovább folytatja nemzetközi szereplését. Reméljük az első fél évhez hasonló sikerekkel. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés