Tombolán Rippl-Rónai kép, kezdőknek oktatás, grill-party

 Tombolán Rippl-Rónai kép, kezdőknek oktatás, fáklyás golfverseny, grill-party

 

Oscar - Highland Hair & Beauty Days, 50% kedvezménnyel!

Fényképezőgép egy hétre, ingyen!

Tombolán Rippl-Rónai kép, kezdőknek oktatás, fáklyás golfverseny, grill-party

Oscar - Highland Hair & Beauty Days, 50% kedvezménnyel!

Fényképezőgép egy hétre, ingyen!

TOMBOLÁN RIPPL-RÓNAI KÉP, KEZDŐKNEK OKTATÁS, FÁKLYÁS GOLF­VERSENY, GRILL-PARTY

A golf nem csak egy szabadidős sport, hanem egy társasági esemény is, ahol sok új emberrel ismerkedhetsz meg igényes környezetben.

Június 28-án, szombaton délután-este HIGHLAND GOLF KLUBNAP, teljesen kezdőknek és tapasztalt golfozóknak is. Kezdőknek délután 5 órától oktatás, utána fáklyák fényénél világító labdákkal éjszakai verseny, folyamatosan grill-terasz, jó hangulat, beszélgetés.

Öltözet: bármilyen sportos ruha és lapos talpú sportcipő, nem kell Tiger Woods-nak öltözni! :)

És hogy tovább fokozzuk az izgalmakat: minden résztvevő esélyes a tombola-sorsoláson, ahol egy RIPPL-RÓNAI JÓZSEF képet (Női akt, vázlat) lehet nyerni az ANTIK ENTERIŐR jóvoltából!

Fakultatív program: foci-VB meccsnézés.

Kb. 23:00-kor befejeződik a rendezvény, de utána a belvárosban az Erzsébet tér - Gozsdu udvar környékén folytatjuk a bulit, mindenki csatlakozhat. Aki szeretne alkoholt fogyasztani (és persze kijutni a golfklubba + éjjel vissza a városba), írjon, megpróbáljuk az autós kapacitásokat összeszervezni.

RÉSZVÉTELI DÍJAK:

Golfoktatás & verseny teljesen kezdőknek: 2.990 forint /fő

PAR3 verseny tapasztaltabb golfozóknak: 1.990 forint/fő

Grill-ételek és köretek svédasztalos rendszerben, korlátlan fogyasztással: 1.990 forint/fő (fogyasztás nem kötelező)

REGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES! E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Részletes program, további info: www.highlandgolf.hu

OSCAR - HIGHLAND HAIR & BEAUTY DAYS, 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Másik programunk valószínűleg inkább a hölgyeket hozza lázba, őket viszont nagyon. :) Nemrég jártunk már Oscar Mercaldi és Leonardo Falci szalonjában, akik Milánó, Moszkva és London után most Budapesten, az Operánál nyitottak üzletet.

A nagy siker miatt az olasz mesterek július 2-án (szerdán) és 3-án (csütörtökön) délután 5-től 9-ig újra várnak minket és 50% engedményt is adnak nekünk a fodrász szolgáltatások árából (vágás, festés stb.).

Ide sem csak Highland klubtagokat várunk, de regisztráció szükséges!

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Oscarék szalonjának adatai, cím, árlista: facebook.com/OscarHairandBeauty

FÉNYKÉPEZŐGÉP EGY HÉTRE, INGYEN!

Itt a nyár, utazás, kirándulás – és kellene egy jó fényképezőgép. A HIGHLAND GOLF CLUB versenyeinek állandó résztvevője az OLYMPUS csapata és régi kedves barátaink most egy új akciót hirdettek. Nem csak Highland klubtagok vehetnek részt, de nekünk néhány plusz-kedvezményt is adnak: "házhoz hozzák" a kiválasztott fényképezőgépet és a Highland klubtagoknak az ilyenkor szokásos kauciót sem kell kifizetni!

Mit kell tenni?

Felkeresni a www.teddprobara.hu internetes oldalt

Kiválasztani a fényképezőgépet: www.teddprobara.hu/index.php/hu/products

VIP-ügyintézés itt, segítséget adnak a fényképezőgépek kiválasztásához és elvégzik a papírmunkát is (Lászlót és Csabát már jól ismeritek a versenyekről): Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A fényképezőgépet kiszállítják a Highland Golf Clubba, ott lehet átvenni és ide is kell max. 1 hét múlva visszahozni. Letétet Highland klubtagoktól nem kérnek!

Jó fényképezést! :)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés