Breaking news

 Nemrég kaptunk hírt juniorjaink első napi eredményeiről. Válogatottunk jelenleg, a XXIII. Orosz Nyílt Bajnokságon versenyeznek.

Nemrég hírt kaptunk juniorjaink első napi eredményeiről. Válogatottunk jelenleg, a XXIII. Orosz Nyílt Bajnokságon vesz részt.

Amit tudunk: Briglovics Boróka -1 fordult az első kilenc után és +1 végzett, úgy, hogy az utolsó lyukon double bogey-t ütött. Rózsa Csilla a pálya felénél +1-re állt, és végül +2-vel zárta a viadal első napját.

Vadkerti Adél cikkünk publikálásakor még játszott, így az ő teljesítményéről a későbbiekben számolunk be.

Ami a válogatott fiú tagjait illeti:

Rózsa Dávid +3-mal fordult a pálya második kilencére és végül +9-cel zárt. Golfozónk megjátszotta a hcp-jét, így az első napi célját teljesítette. Dávidról még megtudtuk, pontosabban a putter-jéről, hogy a keddi utazás során meggörbült, ami minden bizonnyal hatással volt a mai teljesítményére. Bízunk benne, hogy Dávid putter problémái megoldódnak.

Csányi Olivér sajnos ma elszállt. A remekül sikerült gyakorlónap után, sorozatos pechje volt a mai napon. Egyszerűen nem jött ki neki a lépés. Sajnos +12-vel fordult és par fölött 19-cel fejezte be az első kört. Fontos, hogy játékosunk bízzon magában! A golfban az a szép, hogy mindig új kihívások elé állít bennünket. Mindig okoz meglepetéseket! A golf egy libikóka, mert hol fent vagyunk, hol meg lent.

Részletekről hamarosan beszámolunk!

Most kaptuk a hírt Vadkerti Adél eredményéről. Adél +3-mal fordult, majd sajnos a pálya második kilence nem sikerült jól számára. + 13-mal zárt. Sebaj, holnap új nap, új kör veszi kezdetét.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés