Maserati Szarvaskúton!

 Nagy érdeklődés övezi a hétvégén megrendezésre kerülő Forest Hills ranglista versenyt. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy újabb neves partnerrel bővült a versenyt támogatók köre. Az esemény nívóját tovább emeli, hogy a világ egyik legnagyobb brókercége az Ironfx mellett a híres olasz autógyár a Maseráti is a szarvaskúti ranglista verseny mellett tette le a voksát.

Nagy érdeklődés övezi a hétvégén megrendezésre kerülő Forest Hills ranglista versenyt. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy újabb neves partnerrel bővült a versenyt támogatók köre. Az esemény nívóját tovább emeli, hogy a világ egyik legnagyobb brókercége az Ironfx mellett a híres olasz autógyár a Maserati is a szarvaskúti ranglista verseny mellett tette le a voksát.

A helyszín, a Forest Hills Biohotel & Golf Club, amihez még hozzáadjuk egy világhírű márka nevét, a Maserátit, megspékelve egy „kis” sportos eleganciával, már sejthetjük, sikeres rendezvénynek nézünk elébe.

A múlt sikerei után a Maserati a magyar golf támogatójává lépett elő és idén is folytatja a megkezdett utat. Ennek eredménye ez a támogatás. Május utolsó napján egy tesztvezetéssel kedveskednek a golfosoknak.

Bízunk benne minél több játékos és családja eljön megmérettetni magát és eltölt nálunk egy kellemes napot. A kiírást ide kattintva olvashatja.

A versenyre még lehet jelentkezni!

Regisztrálni a klub recepcióján és annak elérhetőségein tudnak ma (péntek) 13:00-ig.

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: +36 88 573 312

+36 88 573 310

Találkozzunk szombaton!

FOREST HILLS csapata


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés