Jó pálya, jó hangulat

 Családias hangulat volt a Balaton Golf Kupa versenysorozat első fordulóján, amit a sokak által kedvelt balatonudvari pályáján rendeztek meg. A Balaton körül, a hétvégén leszakadt az ég, de a verseny idejére Balatonudvarit elkerülte, így a játékosok nagy melegben és jó hangulatban versenyezhettek. A végén Zsadányi Ildikót és Miszlai Sándort szólaltattuk meg, akik éppen a közelgő vihar elől menekültek, így csupán egy rövid tájékoztatót tudtak adni nekünk a vasárnapi versenyről.

Családias hangulat volt a Balaton Golf Kupa versenysorozat első fordulóján, amit a sokak által kedvelt balatonudvari pályáján rendeztek meg. A Balaton körül, a hétvégén leszakadt az ég, de a verseny idejére Balatonudvarit elkerülte, így a játékosok nagy melegben, jó hangulatban versenyezhettek. A tegnapi napon Zsadányi Ildikót és Miszlai Sándort szólaltattuk meg, akik éppen a közelgő vihar elől menekültek, így csupán egy rövid tájékoztatót tudtak adni nekünk a vasárnapi versenyről.

„A pálya a körülményekhez képest kitűnő állapotban volt, a korábban tapasztalt viharos időjárás sem csinált komolyabb károkat. Jó hangulatú viadalon vagyunk túl, és az időre sem panaszkodhattunk. A klub ismét kitett magáért, a fairwayeket is lenyírták.”

Ildikó és Sándor még hozzátette, hogy saját játékukkal már kevésbé elégedettek, de voltak bíztató ütéseik, amire építhetnek, és remélik, hogy a következő fordulókon majd jobban tudnak teljesíteni.

Akik ellátogattak a Balaton Golf & Yacht Club-ba, jól érezhették magukat. A Balaton Kupa I. fordulóját végül Bertényi Balázs nyerte. A versenyen részt vett, többek között, a senior válogatott Pataky Nikolas is, aki kategóriája második helyén végzett, és lázasan készül a jövő héten kezdődő Európa Bajnokságra.

Az immár hagyományosan, minden évben megrendezett sorozat, július 12-én folytatódik, amely egyben ranglista verseny is lesz. Így előreláthatólag nagy érdeklődésre tart majd számot a golfozók körében.

Gratulálunk a győzteseknek!

Bruttó I.: Bertényi Balázs

Nettó Férfi,  A kategória:  I. II. III.: Wieser Jürgen, Bertényi Balázs, Miszlai Sándor

Nettó Férfi, B kategória:  I. II. III.: Nemes Attila, Pálos Titusz, Németh Gábor

Nettó Női: Wieser-Takács Zsuzsa

Nettó Szenior Férfi: I. II. III.: Saághy Pál, Pataky Nicolas, Rétyi Sándor

Nettó Szenior Női: Zsadányi Ildikó


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés