Bravúros szereplés Cypruson

Az Olympic Hopes Trophyn részt vett magyar fiú csapat bravúrosan teljesített az Eléa Golf Club-ban rendezett Cyprus Men’s Amateur Open-en.

Az Olympic Hopes Trophyn részt vett magyar fiú csapat bravúrosan teljesített az Eléa Golf Club-ban rendezett Cyprus Men’s Amateur Open-en.
 
Az erős férfimezőnyben (legalacsonyabb exact hcp +4, az izraeli Cohen Assafé, míg a legmagasabb Rózsa Dánielnek 14.2 volt) junorjaink remek játékot produkálva, önmagukat is felülmúlva, nemcsak saját HCP-jüket javítottàk  (többször is néhányan), de 4 idősebb játékosunk is az első 20-ban végzett a 12 ország, 67 indulót felvonultató mezőnyben a par 71-es Nick Faldo által tervezett pályán.
 
Csányi Olivér
az első napi kisebb kisiklás után (82) a magyar csapat legjobbja volt. Ezt követően mindkét nap remek teljesítményt nyújtva (74, 74) szerezte meg az összesített 10. helyet.
 
Rózsa Dávid
a nyitó napon 78 ütéssel kezdett (élete első eagle-jét ütötte versenyen). A második nap utolsó 6 szakaszán játszott +12-őt ezzel 85-vel zárta a napot. A harmadik napon parádés játékot bemutatva, 71-et játszva (0) jött le 18 lyuk után. Ezzel a 13. helyen zárta a versenyt. Dávid a kiváló utolsó napi teljesítményével a torna harmadik napi legjobb nettó díj győztese lett 43 pontot ütve.
 
Greff Bálint
Jól kezdett (80), majd még jobban folytatta (79). A csattanó azonban a végére maradt (76).
Őrá is igaz, ami Holló Zsomborra: messze a várakozások felett teljesített, kiváló teljesítményt nyújtva. A 15. helyen fejezte be a versenyt. Bálint a Division II.-ben bruttó összesített első helyén ért célba!
 
Holló Zsombor
Az első nap kellemes meglepetése (76) az ő nevéhez fűződik. Ezt a kíváló teljesítményt a második körben is sikerült megközelítenie (79).  A harmadik napon kissé elfáradt (83), de így is messze az várakozások  felett teljesített. A 17. helyet szerezte meg. Zsombor a Division II-ben a nettó összesített első helyén ért célba!
 
Závaczki Bàlint
A tehetséges fiatal játékos a felnőtt mezőnyben is helytállt (88, 84, 85). Elsősorban tapasztalatszerzés volt a cél nála és ez az eredmény megfelelt az elvárásoknak. A holtversenyes 33. helyen végzett.
 
Rózsa Dániel
a hosszú pályán a tisztes helytállás és a rutinszerzés volt a cél nála. Az első és harmadik kör (96, 95) közben egy bravúros 87-el a HCP javítás is sikerült neki! A 56. helyen zárta a versenyt.
 
Szép volt fiúk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés