Megint a juniorok!

 Még egy hét sem telt el, de a juniorok újra színre lépnek, mégpedig a Balaton Imperial pályáján, Balatongyörökön. A klubban nagy várakozás előzi meg a versenyt. Szeretnék, ha minden rendben és gördülékenyen menne. Sonja Gschwendtner, számolt be nekünk az előkészületekről, továbbá a klub ez évi terveibe is beavatott minket.

Még egy hét sem telt el, de a juniorok újra színre lépnek, mégpedig a Balaton Imperial pályáján, Balatongyörökön. A klubban nagy várakozás előzi meg a versenyt. Szeretnék, ha minden rendben és gördülékenyen menne. Sonja Gschwendtner, számolt be nekünk az előkészületekről, továbbá a klub ez évi terveibe is beavatott minket.

A balatongyöröki pályát senkinek sem kell külön bemutatni. Aki jártas a magyar golf világában az pontosan tudja, hogy itt a golfozók olyan fogadtatásban részesülnek, ami példaértékű. Itt a játékosok otthonra lelnek. A nagycsaládi hangulat az a fogalom, ami pontosan leírja az idilli körülményeket. Mai, rohanó világunkban a valahova tartozás érzése különösen fontos. A játékosok oda mennek, ahol jól érzik magukat. Itt az Imperial Golf Clubban garantált a kikapcsolódás.

A hétvégi versenyről:

„A klub munkatársai nagy erőbedobással készültek, az április 26-án megrendezendő nagyszabású versenyre. Mindenki azon fáradozott, hogy a pálya a lehető legjobb állapotában várhassa a juniorokat. Természetesen, ez kiemelkedő esemény a klub életében, ezért különös figyelmet szenteltünk az kis részleteknek. Csak egy apróságot említenék: konyhánk kedvezményes áron kínál spagetti adagokat az éhes junioroknak. Úgy érzem, mindent megtettünk és nagyon izgatottak vagyunk. Alig várjuk, hogy végre elkezdődjön. A tavalyi év után most másodszor látogat el hozzánk a Junior Tour.”- számolt be elégedetten Sonja.

A vezetőség irányelve a folyamatos fejlődés, a klub golfozóbarátabbá tétele, és ez a cél megmarad az elkövetkező évekre is. Ennek egyik jele a növényesítés, amely nemcsak a pálya nehezítéseként szolgál, hanem reményeink szerint árnyékot is vet majd, ahol a golfozók megpihenhetnek a tikkasztó nyári hőségben. Megérkeztek az új golf trolik, amelyek az igazán kényelmes golfjátékosok igényeit is kielégítik. – fűzte hozzá.

Megtudtuk, hogy változás történt a csapatban is, hiszen Pál Levente már nem erősíti a klubot. Nagyszabású ranglistaversenynek és egyéb jó hangulatú megmérettetéseknek is részesei lehetnek a Balatongyörökre látogató golfozók ebben a szezonban. Elég csak a Presidents Cup-ot, a Motor-Golf-ot, a GCI Ranglistá-t, az Oakley Kupát vagy a szezonzáró Forralt bor Kupát említenünk.

További terveik között szerepel, a méltán nagy népszerűségnek örvendő, nyári társasági versenysorozat folytatása, ahol idén is a "Balaton legjobb golfozóját” keresik. A Forest Hills Biohotel & Golf-fal, és a Royal Balaton Golf & Yacht Clubbal közösen szeretnének ezzel a Tourral is kedveskedni a magyar golfozó közösségnek.

További újdonság, hogy Sonjáék több célcsoport bevonásán is dolgoznak. Terv a hosszú távú elköteleződés elérése, amelyet egyrészt a kedvezményes klubtágsággal, másrészt a sikeres junior program folytatásával kívánnak elérni. Heti egy alkalommal, vasárnap délután 5 órától 3-5 fős csoportokban, ingyen tanulhatnak, gyakorolhatnak a fiatalok, a club trénere segítségével. A junior program sikerességét mutatja, hogy immáron 18 tanítványa van hétről-hétre az edzőnek.

Megtudtuk, hogy az idei év nagy akciójaként, a klub csatlakozott a Nyitott Balaton elnevezésű programhoz, melynek célja, hogy megmutassa: a balatoni régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt, hanem tavasszal is képes tartalmas programot adni a turistáknak. Ezért a kezdő golfosoknak, a nyitott Balaton rendezvény ideje alatt 17-18 óráig golfoktató segíti megismerni a játék alapjait 800 Ft/óra áron (6.900 Ft helyett)! Így az érdeklődők a klub edzőinek segítségével, nyerhetnek betekintést a golf lenyűgöző világába.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés