Stenson egyelőre csak fogadkozni tud

Henrik Stenson idén már elmondta, ezt a briliáns évét jövőre csak major győzelemmel tudja felülmúlni. A svéd játékos év végi értékelésében ismét erre tért vissza.

Henrik Stenson idén már elmondta, ezt a briliáns évét jövőre csak major győzelemmel tudja felülmúlni. A svéd játékos év végi értékelésében ismét erre tért vissza.

 

Stenson több rekordot is megdöntött az idén, miközben az utolsó kilenc 2013-mas versenyén hétszer került be az első 10-be, és megnyerte a Race To Dubai-t, valamint a FedEx Kupát is. Emellett bevételét is jócskán növelte többek közt a DP World Tour Championship győzelem novemberben. Major-t azonban egyet sem tudott nyerni, de mutatott teljesítménye reményekkel töltheti fel a 2014-es éve előtt.

A British Open-en második helyezett lett Phil Mickelson mögött, míg a US Open-en harmadik helyen végzett. Meggyőződése szerint azonban a jövő esztendő ilyen téren is az övé lesz.

„A US Open-től kezdve nagyon jó sorozatot produkáltam”- mondta Stenson a Sky Sports News-nak.

„Természetesen a játékom is jó volt, de a mentális állapot, amibe belekerültem még szenzációsabb volt abban az időben. Egyszerűen tudtam, hogy tudok jól játszani. Egyszóval 2013-ban minden összeállt számomra.”

„Sokat köszönhetek a major versenyeken elért jó helyezéseimnek, mert sok mindenre megtanítottak, amiből később profitálni tudtam. Jövőre szintén erre akarok építkezni, és remélem, hogy immáron major versenyen is összejön majd az, ami idén a nagy győzelmeimhez vezetett.”

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés