Ha ez sem lenne elég…

spanyol Sergio Garcia egy újabb briliáns -7-es körrel már egyedüliként vezeti az utolsó napjához érkezett Thailand Golf Championship mezőnyét. Három nap után már -18-cal áll, amivel 4 ütéses előnyt tudhat magáénak az indiai Anirban Lahiri és a svéd Henrik Stenson előtt. Akivel Garcia tegnap még megosztva vezette a mezőnyt, Justin Rose a harmadik napra fáradni látszott, és 70-es eredményével lecsúszott a negyedik helyre, öt ütéssel a tegnap még hole in one-t is ütő éllovas mögé.

A spanyol Sergio Garcia egy újabb briliáns -7-es körrel már egyedüliként vezeti az utolsó napjához érkezett Thailand Golf Championship mezőnyét. Három nap után már -18-cal áll, amivel 4 ütéses előnyt tudhat magáénak az indiai Anirban Lahiri és a svéd Henrik Stenson előtt. Akivel Garcia tegnap még megosztva vezette a mezőnyt, Justin Rose a harmadik napra fáradni látszott, és 70-es eredményével lecsúszott a negyedik helyre, öt ütéssel a tegnap még hole in one-t is ütő éllovas mögé.

 

„Jó érzés volt ismételten 65-öt játszani” – mondta Garcia. „Jól játszottam és jól éreztem magamat közben. Azt hiszem, hogy ma jó néhány látványos ütést sikerült eleresztenem és a putt-ok is jól mentek. Különösen nagy öröm volt két egymás utáni birdie-vel befejezni a napot.”

„Nem szabad hátradőlnöm, nem csak az üldöző Henrik, de még vagy 5-6 játékos van, aki tud egy nagyot hajrázni. Izgalmas nap lesz a holnapi, a magam részéről folytatom azt, amit eddig csináltam” – mondta Garcia, reménykedve, hogy talán holnap ismételten összejön neki a 65.

„Amennyire csak lehet agresszív akarok lenni, annyi birdie-t akarok ütni, amennyit lehet, ha ez sikerül, nagyon megnehezítem a többiek dolgát. Ha biztonságra játszanék, azt hiszem, jó esélyt adnék nekik a felzárkózásra” – tette hozzá.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés