Az élmény még ülepedik

Justin Rose fejében a US Open győzelem emléke még mindig csak ülepedik, pedig már az év méltó lezárására készül a csütörtökön kezdődő Thailand Golf Championship-en.

Justin Rose fejében a US Open győzelem emléke még mindig csak ülepedik, pedig már az év méltó lezárására készül a csütörtökön kezdődő Thailand Golf Championship-en.

A világranglista negyedik helyezett angol játékos a holnap kezdődő verseny keretén belül először fog az Amata Spring Country Club pályáján játszani, ez azonban csak plusz motivációt ad neki ahhoz, hogy tökéletesen fejezze be az eddig tökéletesnek tűnő évét.

Ne feledjük, Rose 43 év után az első angol játékos volt, aki meg tudta nyerni a US Open-t.

Miközben a győzelmét még mindig nem sikerült teljesen feldolgoznia, Rose fogadkozik, egyelőre éhes maradt a további győzelmekre.

„Megnyerni egy major versenyt? Nos, még ülepedik az élmény. Fantasztikus öröm volt számomra az a győzelem, hiszen rengeteg kiváló játékos játssza ezt a sportot, akiknek mégsem jött össze ugyanez. Jó érzés, hogy nekem már sikerült ledobnom ezt a terhet” – mondta Rose.

„Gyerekként mindig major győzelemről álmodoztam, és most sikerült is elérnem ezt. Az elégedettségnek azonban még nincs helye a pályafutásomban, egyelőre éhes maradtam az újabb sikerekre” – tette hozzá.

A játékosnak pedig egy újabb győzelem begyűjtésére minden esélye megvan a holnap kezdődő Thailand Golf Championship-en. A mezőny igen neves névsort soroltat fel, a versenyen ott lesz többek közt Henrik Stenson, Segio Garcia, Bubba Watson és Rickie Fowler is. Nem lesz könnyű dolga tehát Rose-nak, de valljuk be, a US Open-en se volt.

Bár mint említettük, Rose először játszik majd a versenynek otthont adó pályán, azért a hibátlan bánásmódnak köszönhetően nem volt nehéz beilleszkednie. Az őt ért benyomásokról így beszélt érkezése után adott első interjújában.

„Még csak 15 órája érkeztem meg, de a hely máris lenyűgözött, fantasztikus a hangulat. Egy hajón tartandó sajtókonferenciára való készülődés és Bangkok híres épületeinek látványa pedig pláne a legjobb módja a hét elkezdésének.”

Reméljük, Rose a pályán is ilyen jól érzi majd magát, és összeszedett, látványos játékkal lepi majd meg a közönséget!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés