Újra itthon!

 Hogy érzed magad újra itthon?

Hogy érzed magad újra itthon?

Köszönöm a kérdésed jól, igazából alig volt időm egy kicsit kiheverni az átállás és a hideg okozta megfázást, máris indulnak az indoor programok.

A elmúlt hétvégén részt vettem megfigyelőként a TF-en tartott, testnevelő tanároknak szervezett golf bemutatkozó foglalkozáson, amely a Snag program egy újabb előre lépése lehet.

Alig fejeződött be, már szerdán lesz egy egész napos rendezvény a Sárkány centerben a "kis golfsztár gála" amely meghívásos és több állomása is lesz.

Mondhatni a közepébe csöppentél, nem?

Igen, részben ezért is jöttem haza kicsit korábban, hiszen nem akartam lemaradni a hazai indoor szezon kezdetéről. Sajnos az idő megerősített ebben, hiszen a héten már beköszönt a tél is..

Milyen új technikákat hoztál magaddal Thaiföldről?

Nagyon nagy szerencsém volt, hiszen kint tulajdonképpen egy indoor centrumban dolgoztam, amikor nem az iskolákban voltunk gyerekeket tanítani.

Ez egy "Performance Center" volt amely igazából a (közép) haladó és jó játékosok mozgását hivatott még stabilabbá tenni a technika segítségével. A centrumban amely a Marriott Hotel közel 3000 nm-es sport centrumjához tartozott 12 szimulátor ált rendelkezésre, illetve a tető teraszokon chipping, pitching, putting green volt a szabadban, minőségi műfű-boritásokkal.

Alapítója Shane Wilding, Ázsia szerte elismert játékos és sztár oktató, aki legalább annyira ismert mint pl.: Leadbetter Amerikában. Az általa kifejlesztett Swing Scan rendszerrel egy 10 pontból álló elemzést készítünk a swingről és lépésről lépésre átnézzük és javítjuk az esetleges hibákat.

Csak Bangkokban 3 hasonló "termet" üzemeltet - franchise rendszerben és Ázsia szerte még többet.

Jól hangzik és milyen oktatók voltak a centerben?

Alapvetően multi language oktatás is fontos része a rendszernek, így "Ázsia" és ahogy csak ott nevezték "Western" oktatókkal dolgoztam együtt. Egész pontosan Ír, Skót, magasan qualifikált oktatók, akik közül sokan Tour-okon is játszottak, illetve a klub fittingben is professzionális tudással rendelkeztek. Volt mit tanulni, rengeteg érdekes és hasznos tudást jegyeztem le.

Mik a hazai terveid, vissza fogsz menni?

Szeretném átadni a tanultakat, hiszen nagyon jó dolgot tanultam, modern új technikákat, hatékony fejlődést és konzisztenciát biztosító praktikákat. Nagyon sok jó játékost láttam, akik elismeréssel nyilatkoztak a rendszer hatékonyságáról a centerben eltöltött rövid idő után.

Szeretném kialakítani, illetve már folyamatban is van egy olyan rendszer felépítése a Sárkányban amely segítségével minden ütés visszanézhető, elemezhető, akár önállóan is...

Hihetetlenül népszerű volt kint és öröm volt nézni milyen "szakértően" használták a gyakorlás során.

Indulnak a versenyek az oktatás, hiszen a legjobb időszak stabilizálni, rögzíteni egy jó swinget a téli időszakban, mint a nagyok....akiket jobban is érdekel a program, a telefonszámom: 06 30 9 418 048

Hogy visszamegyek-e ez még a jövő zenéje, én hiszek a magyar golfélet fejlődésében...

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés