Siker volt

Szép őszi idő, lelkes, vidám játékosok, forralt bor… erről szólt a mai, a 7. Golfozom.hu Szezonzáró Forralt Bor Golfkupa.

Szép őszi idő, lelkes, vidám játékosok, forralt bor… erről szólt a mai, a 7. Golfozom.hu Szezonzáró Forralt Bor Golfkupa. 

 

Nyüzsgős reggellel indult a mai nap a Birdland Golf & Country Clubban Bükfürdőn. A versenyen induló 75 játékos ellepte a klubházat, szorgosan gyakorolt a range – n, a gyakorlópályákon és gyönyörködött az egyik támogató, a Pierre Lang teljes ékszerkollekciójában. 

10 órakor shut gun indítással indult a mezőny, napsütés és egy kis szél kíséretében, de a klub folyamatosan forralt borral  és forró teával kínálta a játékosokat. 

A versenyt követően a szálloda éttermében magyaros büféebéd és Pierre Lang ékszerbemutató, díjkiosztás  és meglepetések várták a játékosokat. 

Gratulálunk a nyerteseknek: 

Bruttó I. – Wilheim István – Szabó János, akik a Golf Travel Hungary  utazási vouchereit

Nettó I. – Dobány Lóránt – Dobány Patrick, akik a Golf USA ajándékutalványát

Nettó II. – Bozsaky Márk – Bozsaky János , akik a soproni Moa Restaurant&Bar éttermi utalványát

Nettó III.Gyimesiné Molnár Hajnalka  - Gyimesi Tibor , akik Pierre Lang ékszert és nyakkendőt nyertek.  

További szerencsés játékosokat sorsoltunk ki, akik Folyondár Fitness által felajánlott egy havi bérletet, a Golf Club Imperial Balaton, a Vadrózsa Golfclub Tótvázsony, a St. Lőrinc Golf Club green fee vouchereit, valamint Pierre Lang ékszereket vihettek haza. 

Képek itt megtekinthetők! 

Köszönjük a játékosoknak, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel és játékukkal, köszönjük támogatóinknak a díjakat, nyereményeket, köszönjük a Birdland Golf & Country Clubnak a közös munkát, a pályát és a sok kedvességet… köszönjük, hogy velünk voltatok, jövőre találkozunk!

Forrás: Golfozom.hu

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés