Példaképeket választottak

  Vasárnap ismételten egy új kezdeményezésnek lehettünk tanúi Máriavölgyben, a Pannonia Golf & Country Clubnál. A pálya junior játékosainak tartott ünnepséget.

 Vasárnap ismételten egy új kezdeményezésnek lehettünk tanúi Máriavölgyben, a Pannonia Golf & Country Clubnál. A pálya junior játékosainak tartott ünnepséget.

Nem győzzük hajtogatni, hogy mennyire fontos lenne a magyar golfklubokban a hagyományos klubélet kialakítása. A céltól még messze vagyunk, de az idei évben szerencsére elég sok kedvező jelet láttunk a kluboktól. Egy újabb ilyen volt a vasárnapi máriavölgyi rendezvény. A junior játékosok ezen a napon egy 9 szakaszos játék után részt vehettek egy nekik szóló ünnepi ebéden, aminek keretén belül a klub megköszönte idei munkájukat, és odaadó szeretetüket a golf iránt. Ez egy fantasztikus kezdeményezés, hiszen a junior játékosok ezáltal érezhették, hogy klubjuk számára mennyire fontosak. A rendezvényen egy díjátadóra is sor került, ahol a Pannonia Golf Club év juniorjátékosa díjat adták át fiú, és lány kategóriában is. A győzteseket eredményeik alapján választották ki, a lányok közül Briglovics Borókát, a fiúk közül Rózsa Dávidot díjazták.

„Ők mind ketten válogatott színekben szerepeltek idén, és kiegyensúlyozott, kemény munkájukkal megérdemlik, hogy példaképként álljanak a többi fiatal játékos előtt” – mondta a győztesekről Damian MacPherson, a klub vezérigazgatója. Az esemény rangját ráadásul emelte, hogy a klub elnöke Szórád József is ott volt a díjátadón.

A klubélet mellett a másik nagyon fontos dolog a golfban, hogy meglegyenek a példaképeink, és a máriavölgyi klub ezt nagyon jól látta meg. Fontos, hogy a fiatalabbaknak legyen kire felnézni, és a szülők is lássák, hogy gyerekük előtt van jövő, eljuthatnak valahova.

Összegezve, fantasztikus rendezvénynek tartottuk a vasárnapi összejövetelt a Pannonián. Reméljük, hogy az esemény híre minden hazai klubhoz eljut, és máshol is meghonosítják a fiatalság ilyen formátumú elismerését.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés