Kínos összeomlás

 Keegan Bradley azt nyilatkozta még nem is olyan régen, hogy kedvelt csapatának – a Boston Red Sox – eredményei nem befolyásolják a játékát. Nos, agyban annyira nem volt a pályán, hogy pénteken összeomlott a pályán.

Keegan Bradley azt nyilatkozta még nem is olyan régen, hogy kedvelt csapatának – a Boston Red Sox – eredményei nem befolyásolják a játékát. Nos, agyban annyira nem volt a pályán, hogy pénteken összeomlott a pályán.

Sokan már előre odaítélték a kupát Keegan Bradley-nek, mondván olyan jó formában van, hogy az idei CIMB Classic már zsebben van az amerikai szempontjából. Aztán jött egy pénteki játéknap. A golfozó nem igazán találta a helyét a pályán, Kuala Lumpur szurkolói pedig csak néztek maguk elé.

Bradley többütéses előnnyel a zsebében vághatott neki a harmadik játéknapnak, ám sok köszönet nem volt benne. Az amerikai az első 9-en beütött 2 birdiet és egy bogey-t, ami még belefért volna, ám amit a hátsó szakaszokon művelt, arra valóban nem voltak szavak. A sportoló halmozta a hibákat, és végül 3 bogey-nál és egy dupla bogey-nál megállt. Egy 76-os score kártyát adhatott le, ami az előző napokhoz képest hatalmas visszaesés.

Az első helyről azonnal visszacsúszott a 6-ra, miután a neve mellé -9-et véstek fel. Ugyanitt tart egyébként Stuart Cink és a kandadai Graham DeLaet is. Nem tudjuk, hogy a zárónapon lesz-e feltámadás, mert a hátrány nem tetemes, és hátha előbújik az első napokban látott játékos formája. Hamarosan kiderül.

Az első helyet jelenleg Chris Stroud és Ryan Moore birtokolja, de vannak szép számmal még vállalkozó kedvű játékosok, akik szeretnének végül kupával a hónuk alatt hazatérni. Mindkét golfozó -12-es eredménnyel a neve mellett ragadhat majd ütőt a zárónapon, míg Gary Woodland és Kiradech Aphibarnrat együtéses hátránnyal nézhet majd farkasszemet a kollégákkal.

Woodland korábban még azon aggódott, hogy megkapja-e a teljes jogú státuszt a Touron, de most már azon kell agyalnia, hogyan szerezhetne egy újabb sanszos győzelmet. Persze, nem tudjuk, mit hoz a verseny utolsó napja, de tény, hogy a mezőny első felében tanyázó játékosok közül bárki felérhet majd a csúcsra.


Egy szép megoldás a sok közül...


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés